Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Έλληνας τραυματισμένος σε σοβαρή κατάσταση από πακιστανούς. ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι κυκλοφορείτε στο κέντρο.



H EΙΔΗΣΗ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΙΣ 09.55 ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ REAL FM. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑΝΤΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΙΜΑ....ΓΙΝΑΜΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.

ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ....ΓΙΝΑΜΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ....ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ.
Μαθαίνουμε πως στην Αθήνα και στην οδό Κονδριγκτόνως λίγο πριν τις 9 μ.μ. σήμερα (12.5.2011) αλλοδαποί επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια Έλληνα διερχόμενο πολίτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συμπατριώτης μας βρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση κα δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον μέχρι και τη στιγμή που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική(;) αστυνομία ασχολείται με τον ξυλοδαρμό Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται... για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας...

Δεν έχει αναφερθεί, μέχρι στιγμής καμία σύλληψη αλλοδαπού για τη νέα δολοφονική επίθεση κατά Έλληνα πολίτη. Ο κύριος Παπουτσής συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του...

http://peripatris.blogspot.com/2011/05/blog-post_8901.html

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=B31SUm0nrwc Θερμοπύλες: "Περιπολούμε κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια"! Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας . -Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρησης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού ...δεν υπάρχει αστυνόμευση. Αυτά δήλωσε, οργισμένος και αγανακτισμένος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, τονίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν! "Η Ελλάδα έχει ψηφίσει νόμο παλλαϊκής άμυνας, δυστυχώς όμως δεν έχει προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει γιατί η παλλαϊκή άμυνα δεν είναι τίποτε άλλο από εξοικείωση ευρύτερων στρωμάτων του πληθυσμού με το όπλο. Ο σκοπός είναι πάντα η υπεράσπιση της πατρίδας, σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του ενδεχόμενου εισβολέα". Κ. Παπούλιας: «Στόχαστρο», στις αρχές του καλοκαιριού του 2003. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Άμυνα Αθήνα - Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 1996 http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf Υπό τα όπλα και με συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση τίθεται ολόκληρος ο ικανός πληθυσμός τής χώρας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί «Παλλαϊκής Άμυνας» που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου. Στην έννοια «ικανός ή ενεργός πληθυσμός» περιλαμβάνονται, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών. Η συμμετοχή στα τμήματα της Παλλαϊκής Άμυνας είναι υποχρεωτική για όλο τον «ικανό πληθυσμό». Σε περίπτωση αρνήσεως το νομοσχέδιο προβλέπει ποινές φυλακίσεως από δύο ως και έξι μήνες και διοικητικές κυρώσεις. Σε πρώτη φάση η Παλλαϊκή Άμυνα θα εφαρμοστεί αμέσως, μετά δηλαδή την ψήφιση του νομοσχεδίου, στις παραμεθόριες περιοχές Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Θράκης, Μακεδονίας και Ηπείρου και εν συνεχεία, αν οι συνθήκες και τα γεγονότα το επιβάλλουν, με μια απλή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Δημόσιας Τάξης και στην υπόλοιπη χώρα. Οπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου, η Παλλαϊκή Άμυνα οργανώνεται εν καιρώ ειρήνης και έχει «ως κύρια αποστολή της σε περίοδο πολέμου την Τοπική Άμυνα με ένοπλα τμήματα και ως δευτερεύουσα τη συνδρομή στην Πολιτική Άμυνα διά της διαθέσεως τμημάτων σε κρατικές υπηρεσίες για την προστασία του πληθυσμού από εχθρικές προσβολές ­ δολιοφθορές ή και από συμφορές προκαλούμενες από φυσικά αίτια». http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=84100&ct=32&dt=01/12/1996 http://www.youtube.com/watch?v=tfvTZm2aqso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρό σκεπτόμουν τα περί παλλαϊκής άμυνας και την επιτακτική ανάγκη να εφαρμοσθεί ο νόμος(παλιά είχα ακούσει στην τηλεόραση τον Πάγκαλο να αναφέρει κάτι τέτοιο και είχα μείνει με την απορία τι συνέβη τελικά).
    Εύχομαι να γίνει η καλή αρχή !νομίζω στην πρώτη φάση μαζί με τις παραμεθόριες περιοχές θα πρέπει να συμπεριληφθούν και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
    Βλέποντας πως έχουν καταντήσει τα μεγάλα αστικά κέντρα και ενθυμούμενος το περιστατικό με τον Σορίν Ματέϊ (έτσι δεν τον έλεγαν αλήθεια?)που σκότωσε την κοπέλα που κρατούσε όμηρο ,με την χειροβομβίδα, στον Άγιο Παντελεήμονα ,σκέπτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που ξεσπάσει ένας πόλεμος με την Τουρκία!(θα πείτε " αποκλείεται γιατί εφαρμόζουμε με επιτυχία -ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε -την πολιτική κατευνασμού και είμαστε πρόθυμοι να γίνουμε στην ανάγκη ακόμη πιό ενδοτικοί, προκειμένου να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να συρθούμε σε πόλεμο".Ναι,αλλά νομίζω όταν κάνουμε σενάρια ,πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπ' όψιν την πιό απαισιόδοξη εκδοχή,ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να κλαίμε εκ των υστέρων ,σαν τις μωρές παρθένες ).
    Η πλειοψηφία των μεταναστών(κατά σύμπτωση μουσουλμάνων-πολλοί από αυτούς δηλώνουν φιλότουρκοι και διατεθημένοι να πολεμήσουν στο πλευρό τους)ζει στα μεγάλα αστικά κέντρα.
    Σε περίπτωση σύρραξης (ο ,μη γένοιτο)πιστεύει κανείς ότι δεν θα υπάρξουν τουλάχιστον μερικοί φανατικοί μουσουλμάνοι (αν όχι όλοι )που θα εξεγερθούν θεωρώντας ότι συμμετέχουν σε κάτι σαν Τζιχάντ?
    Πως θα μπορέσει ο κόσμος να προφυλαχθεί από επίδοξους "μάρτυρες" που μπορεί να εισέλθουν οπλισμένοι σε πολυκατοικίες ,σταθμούς του μετρό,αεροδρόμια κλπ, και να δημιουργήσουν εκατόμβες θυμάτων?
    Μήπως θα πρέπει να δώσουμε μία δυνατότητα στον κόσμο να προστατευθεί (αφού και ολόκληρος ο Ελληνικός στρατός συν την αστυνομία δεν θα επαρκούν για αποτελεσματική αστυνόμευση των μεταναστών )αποτελεσματικά και να επιβιώσει ακόμη και στην περίπτωση που οι προσπάθειες της κυβέρνησης δεν έχουν το ποθητό αποτέλεσμα και οδηγηθούμε σε πόλεμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";