Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Για τους μετανάστες παρούσα...για τους Έλληνες απούσα!


Γράφει ο ..(( Λ ))..
Παπαρήγα: «Δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή»...!
Μεταξύ των άλλων δηλώσεων της κ. Παπαρήγα στο ραδιοσταθμό Real FM, η Γ.Γ του Κ.Κ.Ε είπε και αυτό το τραγελαφικό, αγνοώντας το γεγονός ότι σε πάρα πολλές περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο, για να διαβεί Έλληνας τους δρόμους χρειάζεται «διαβατήριο» και αν μη τι άλλο, αν χαθεί…θα πρέπει να γνωρίζει ξένες γλώσσες για να μπορέσει να συνεννοηθεί με τους Πακιστανούς, Αφγανούς, Σομαλούς, Μπαγκλαντεσιανούς κτλ, οι οποίοι έχουν κατακλίσει αυτές τις περιοχές…! Αλλά είπαμε είναι γνωστό…! Για ορισμένους σημασία πρώτιστη έχουν οι μετανάστες και μετά οι Έλληνες…!
Καθόλου δεν ενοχλήθηκε η κ. Παπαρήγα και το κόμμα της όταν οι, συμπαθείς κατά τα άλλα, Πακιστανοί κατέκλισαν την κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους, στο Σύνταγμα, για να υμνήσουν τον θεό τους. Καθόλου δεν ενοχλήθηκαν που αυτοί οι άνθρωποι κατέλαβαν με το έτσι θέλω την πλατεία Συντάγματος και δεν τολμούσε να περάσει κανένας Έλληνας.
Προφανώς καθόλου δεν ενοχλήθηκαν όταν οι λαθρομετανάστες έκαναν πορείες διαμαρτυρίας με πανό που μας προειδοποιούσαν για την βία και τον «πολιτισμό» που θα μεταφέρουν στην χώρα μας. Σίγουρα δεν ενοχλήθηκαν όλοι οι κύριοι και οι κυρίες της Αριστεράς όταν οι λαθρομετανάστες έκαψαν την Αθήνα, έσπασαν μαγαζιά Ελλήνων και χτυπούσαν Έλληνες πολίτες στα κεντρικότερα σημεία της Πρωτεύουσας με αφορμή το υποτιθέμενο σκίσιμο του υποτιθέμενου κορανίου…που αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από κουρελόχαρτα…!
Και δυστυχώς είναι λογικό να μην ενοχλούνται…γιατί κανείς τους δεν μένει στις υποβαθμισμένες αυτές περιοχές, στις οποίες έχουν απομείνει πλέον λίγοι Έλληνες οι οποίοι είδαν την περιοχή τους να αλλάζει πρόσωπο μέσα σε μια μόλις δεκαπενταετία…! Αυτοί οι λίγοι Έλληνες λοιπόν κύριοι της Αριστεράς σήμερα διαμαρτύρονται γιατί γύρω τους ακούν όλες τις γλώσσες του κόσμου…εκτός από Ελληνικά. Διαμαρτύρονται γιατί, είτε σας αρέσει είτε όχι, η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί λόγω της υπερβολικής συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Σίγουρα πάντως δεν διαμαρτύρονται γιατί θα πρέπει να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο…!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";