Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ως πότε οι Έλληνες θα είναι όμηροι μέσα στα σπίτια τους; Φρικαλέο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας!


Γράφει ο ..(( Λ ))..
Τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του παιδιού του…!
Το σημερινό φρικαλέο έγκλημα θα έπρεπε να βγάλει όλους τους Έλληνες στους δρόμους! Το σημερινό έγκλημα θα έπρεπε να έχει εξοργίσει ακόμα και τον πιο φιλήσυχο Έλληνα πολίτη. Ζούμε σε μια κοινωνία που οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί φρόντισαν να την μετατρέψουν σε μια πολυεθνική και πολυπολιτισμική ζούγκλα στην οποία βασιλεύει το έγκλημα ,κατά 95% προερχόμενο από λαθρομετανάστες.
Σήμερα χάθηκε άλλος ένας Έλληνας ο οποίος ετοιμαζόταν να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, γιατί έκανε το «λάθος» να εμφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από το σπίτι του, με μια κάμερα στο χέρι…! Μια κάμερα η οποία αποτέλεσε ικανοποιητικό κίνητρο για 3 μελαμψά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κτήνη…τα οποία δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έναν Έλληνα μέχρι θανάτου.
Στις 5 τα ξημερώματα λοιπόν ο άτυχος 44χρονος Μανώλης χάνει την ζωή του από τις μαχαιριές των 3 αυτών «ανθρώπων», ενώ χαρακτηριστική είναι η περιγραφή ενός άνδρα ο οποίος τη στιγμή εκείνη καθάριζε σκάλες παρακείμενης πολυκατοικίας και όπως είπε ο ίδιος συγκλονισμένος στο «Βήμα on line», θα του μείνουν βαθιά χαραγμένες «οι κραυγές ενός ανθρώπου την ώρα που τον σφάζουν»…! Παράλληλα εξοργίζουν απόψεις συγκεκριμένων παρουσιαστών, οι οποίοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο που τους παρακολουθεί από το ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Περνώντας σε γενικολογίες και σε αοριστίες και υιοθετώντας το κλασικό πλέον «προοδευτικό» και «αντιρατσιστικό» σκεπτικό «Δεν εγκληματούν μόνο αλλοδαποί…αλλά και Έλληνες», συντηρούν μια κατάσταση ανικανότητας και προδοσίας η οποία όμως είναι δημιούργημα της πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Η κατάσταση όμως έχει φέρει όλους τους Έλληνες στα όρια τους, και δεν ανεχόμαστε πλέον αερολογίες τέτοιου τύπου. Ή θα δείτε όλοι το πρόβλημα κατάματα και θα συμβάλλετε στην αντιμετώπιση του ή την κατάσταση στα χέρια του θα πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός λαός!

1 σχόλιο:

  1. Ως πότε θα μένουν οι Έλληνες κλεισμένοι σπίτια τους ? Μάλλον (εύχομαι να κάνω λάθος) μέχρι να τους πάρει ο χάρος!:)
    Και προς το παρόν το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο κέντρο και γύρω από το κέντρο ,όπου οι κάτοικοι κάνουν ασκήσεις πανικού και εγκαταλείπουν άρον -άρον τα σπίτια τους.
    Όμως με τον ρυθμό που έξακολουθούν να έρχονται οι μετανάστες (και δη οι μουσουλμάνοι ), λίαν συντόμως θα τους δούμε να φθάνουν μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια.
    Τότε ίσως ο Έλληνας θα ξυπνήσει από τον βαθύ και γλυκό του ύπνο αλλά θα είναι κατόπιν εορτής γιατί οι αλλοδαποί θα έχουν γίνει κράτος εν κράτει και εμείς μία ωραία πρωία θα ξυπνήσουμε σκλάβοι!Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν ωραία προοδευτικά νανουρίσματα για τον Έλληνα πολίτη θα έλεγα παίζουν πολύ σωστά και αποτελεσματικά τον ρόλο που κάποιοι(εντός και εκτός Ελλάδος )τους έχουν αναθέσει !
    Έχουμε γίνει και εμείς σαν λαός λίγο μαλθακοί, από την καλοπέραση των προηγουμένων ετών και αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα που μας καταθλίβει ! Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε την ζωή μας όπως ξέραμε αλλά δυστυχώς τα πάντα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο.
    Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι οι μετανάστες/λαθρομετανάστες και εδώ και σε όλη την Ευρώπη θα διπλασιαστούν λένε οι κακιές γλώσσες λόγω των ταραχών στον ισλαμικό κόσμο.
    Το σχέδιο των Αμερικανών (λένε αυτοί κρύβονται πίσω από τις εξεγέρσεις )να αντικαταστήσουν κυβερνήσεις ισλαμιστών με άλλες ...πιό φανατικών ισλαμιστών μοιάζει ακατανόητο !Τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα ?
    Εγώ το μόνο ορατό αποτέλεσμα που βλέπω είναι ένα καινούριο τεράστιο μεταναστευτικό ρεύμα το οποίο θα μετατρέψει εν ριπή οφθαλμού την Ευρώπη όλη, σε μία τεράστια τζαμαχιρία.
    Σήμερα η Ελλάδα κινδυνεύει από πολλές απόψεις η πιό άμμεσα ορατή απειλή είναι αυτή της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας και της ελευθερίας.
    Φοβάμαι ότι σύντομα θα κληθούμε να πληρώσουμε και κεφαλικό φόρο αφού έτσι προβλέπει το κοράνι για αλλόθρησκους που κατοικούν μόνιμα σε ισλαμική χώρα.Αν δεν καταλαβαίνετε για ποιά ισλαμική χώρα μιλάω ,θα πω για την δική μας!
    Πιστεύει κανείς μας ότι αν δεν ωθήσουμε εμείς να αλλάξει κάτι (την ώρα και την στιγμή που οι πολιτικοί μας δεν έχουν καμιά τέτοια πρόθεση) υπάρχει περίπτωση η χώρα μας να παραμείνει ελεύθερη ,χριστιανική και δημοκρατική ? Εγώ ειλικρινά είμαι πολύ απαισιόδοξος και επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";