Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

To λέγαμε ότι έρχεται ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ αλλά δε θέλατε ν΄ακούσετε...


Η οργή και αγανάκτηση είναι έκδηλη σε όλους τους Έλληνες,όμως πρέπει να προσπεράσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα των υπευθυνοανεύθυνων και την καπηλεία που θα επιχειρήσουν στο θέμα γνωστοί "μεταναστοφάγοι".ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

-Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.Μάλιστα,μιας και γίνεται αυτές τις μέρες απογραφή-αλήθεια,θα τολμήσουν να πάνε και στα γκέτο της Αθήνας ή φοβούνται μην τους σφάξουν;-μπορούν άνετα να τους βρουν και να τους ξαποστείλουν στον αγύριστο.

-Ναρκοθέτηση εκ νέου του Έβρου και χρησιμοποίηση του στρατού για τον λόγο που υπάρχει,δηλαδή τη φύλαξη των συνόρων,χερσαίων και θαλάσσιων.

-Απελευθέρωση αδειών οπλοφορίας και διευκόλυνση οπλοκατοχής σε Έλληνες πολίτες με λευκό ποινικό μητρώο.

-Αυτόφωρο για όσους "Έλληνες" απασχολούν λαθρομετανάστες ή τους νοικιάζουν σπίτια.

-Σύσταση ομάδων πολιτοφυλακής,οπλισμένων κατάλληλα που θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως.

-Απελευθέρωση της Αστυνομίας στη χρήση όπλων (πυρ κατά βούληση) και μόνο στη θέα εγκληματιών.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

Ή αυτοί ή εμεις.ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_10.html

2 σχόλια:

  1. Η λύση είναι η άμεση κατάσχεση των διαμερισμάτων που νοικιάζονται σε λαθρομετανάστες και η επιβολή φυλάκισης στους ιδιοκτήτες, όπως γίνεται στην Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Μία σπείρα ανθελλήνων "αριστερών" γύρω από τον ανθέλληνα και για αυτό ρατσιστή πρωθυπουργό, βάσει σχεδίου που βασίζεται στην άρρωστημένη ανθελληνική ιδεοληψία του αποδομεί την χώρα μας. Ο λαός θα πρέπει να αντιδράσει δυναμικά (ένοπλα) τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";