Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Λαθραίοι και anarxikoi μακρυά από το Σύνταγμα... Αυτή είναι το ξέσπασμα των ΕΛΛΗΝΩΝ














ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

3 σχόλια:

  1. Πρέπει σίγουρα να διαβαστεί και ενδεχομένως να αναρτηθεί:

    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην παίρνετε μαζί κατσαρόλες και υποβιβάζετε τη σημασία της όλης κινητοποίησης.
    Πάρτε μαζί σας Ελληνικές σημαίες .Η οικονομική κρίση αγγίζει τους πάντες ,αλλά δυστυχώς υπάρχουν και πολύ σοβαρώτερα προβλήματα από την οικονομική κρίση.Αυτή την στιγμή παλεύουμε να επιβιώσουμε σαν έθνος!
    Οι κατσαρόλες σαφώς υποδηλώνουν "ταπεινά κίνητρα" για όσους θέλουν να κριτικάρουν αρνητικά και φυσικά θα υπάρξει αντίλογος και ερμηνείες κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράσιτα γενίτσαροι τσιράκια της σαρία.
    Τα αριστερίστικα γιουσουφάκια στην πλατεία Συντάγματος λυσσάνε να διώξουν τους Έλληνες.
    Οι παράσιτοι με το παιδομάζωμα και τις περιαυτολογίες περί "εκλεκτών", μιμούνται τα μυρμήγκια εκείνα που κλέβουν τα αυγά από διπλανές φωλιές για να έχουν υπάκουους δούλους.
    Αλλά επειδή οι παράσιτοι αδιαφορούν για την αρμονική συμβίωση, κόβουν το κλαδί που τους φιλοξενεί και στο τέλος ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, όπως συνέβη με ΟΛΑ τα φοβικά καθεστώτα που πολέμησαν με λύσσα την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, και βασίζονταν στις ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΕΣ-ΕΥΑΛΩΤΕΣ μονοκαλλιέργειες: Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας κλπ...
    Ας τους θυμίζουμε επίσης ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι και τους γενίτσαρους, τους αφάνισε ο ίδιος ο ...σουλτάνος τους το 1826!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";