Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Ο Λαός στη Βουλή, οι προδότες στο Γουδή...6 σχόλια:

 1. Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ίδρυση τζαμιού στον Βοτανικό την ημέρα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών. Ξυπνήστε, και βγείτε στους δρόμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γενιτσαρο-Παπατζή, μια ΚΡΕΜΑΛΑ θες κι εσύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kίμωνα στείλε λινκ αν μπορείς.

  Ανώνυμε έλα με φόρα και κλ@σε μου τα @ρχίδι@!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τέλος στις συλλήψεις για χρήση ναρκωτικών

  "Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή"

  H Ελλάδα των νεοραγιάδων, η διαλυμένη από την λαθρομετανάστευση, τον αφελληνισμό, την περιθωριοποίηση της θρησκείας, την κατάργηση των παραδόσεων, τώρα γίνεται και κοινωνία μαστούρηδων. Ο πλήρης διασυρμός μιας άλλοτε υπερήφανης χώρας, σύμφωνα με τα εκσυγχρονιστικά σχέδια του Γιωργάκη & cia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 29 Μαΐου 2011 3:50 μ.μ.

  vaffanculo!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι γράφουμε τα σχόλια, όταν δεν τα αναρτάτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";