Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΓΗ και ΥΔΩΡ στους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ από το ΠΑΣΟΚ... ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Πανηγυρίζουν στο Μέγαρο Υπατία οι μετανάστες για το πακέτο μέτρων που τους ανακοίνωσε ο Γ. Ραγκούσης και με το οποίο συμφώνησαν και αποχωρούν. Να είναι άραγε από την απεργία πείνας και δεν κατάλαβαν τι τους είπε ή πράγματι η κυβέρνηση “ξεβρακώθηκε” προκειμένου να λύσει το θέμα χωρίς να υπάρξουν νεκροί;

Η ουσία είναι πως σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τους δίνεται η δυνατότητα παραμονής με 8 αντί για 10 χρόνια εργασίας, μειώνονται τα ένσημα για να πάρουν άδεια, θα μπορούν να πηγαιοέρχονται στις πατρίδες τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα και παίζεται ένα θρίλερ με το καθεστώς ανοχής το οποίος από 6+6 μήνες φαίνεται να γίνεται 6+… επ’ αόριστω καθεστώς ανοχής.

Κάτω από το φόβο της ξεφτίλας πανευρωπαϊκώς και αντιλαμβανόμενη τα λάθη που έκανε, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να φύγουν οι μετανάστες από το Μέγαρο Υπατία. Οι τελευταίοι πανηγυρίζουν και λένε ότι ο αγώνας τους δικαιώθηκε. Αν έχουν δίκιο θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Διότι κάποιοι λένε ότι ο Ραγκούσης τα υποσχέθηκε όλα αυτά για να τους ξεφορτωθεί, να σταματήσουν την απεργία και να γλιτώσει η χώρα την ξεφτίλα ενός θανάτου, και στη συνέχεια θα σκληρύνει τη στάση του και δε θα κάνει τίποτε απ’ όσα τους είπε. Αν είναι τόσο έξυπνος θα το δούμε, αλλά αν υποχώρησε κι έπεσε τόσο χαμηλά υπό την πίεση των μεταναστών τότε καλύτερα να παραιτηθεί.

3 σχόλια:

  1. Για άλλη μία φορά η Ελλάδα υποχώρησε. Όχι μπροστά στην πάνοπλη Τουρκία, αλλά μπροστά στους εκβιασμούς μιας χούφτας "αλληλέγγυων", οι οποίοι καθοδηγούσαν 200-300 λαθρομετανάστες.
    Είναι αλήθεια τραγικό να βλέπει κανείς ένα κράτος (ο Θεός να το κάνει) να ενδίδει σε μία δράκα αλητών, οι οποίοι επιβάλλονται με τον τσαμπουκά, καταπατώντας νόμους και προφήτες.
    Μόλις άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Οι Έλληνες πολίτες ευρίσκονται στο έλεος μιας νέας χούντας, που την στηρίζει ο φόβος, μην τυχόν πάθει τίποτε κανένας λαθρομετανάστης κι έχουμε φασαρίες! Πάντα η ίδια λογική, από τα Ίμια μέχρι την «Υπατία»: Υποχώρησε, δώσε κάτι, για να κοιμάσαι ήσυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ''. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ βουλευτές, δήμαρχοι κλπ.
    Άρθρο 72 του Συντάγματος της Βενεζουέλας:
    Όλες οι υπηρεσίες οι οποίες ανατίθενται με λαϊκή ψήφο υπόκεινται σε ανάκληση.
    Μόλις παρέλθει το ήμισυ της θητείας για την οποία έχει εκλεγεί ο αξιωματούχος, ένας αριθμός των ψηφοφόρων που αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 20% των εγγεγραμμένων στην εκλογική του περιφέρεια, μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημοψήφισμα προς ανάκλησή του.
    Όταν ένας αριθμός ψηφοφόρων ίσος ή μεγαλύτερος από τον αριθμό εκείνων που εξέλεξαν τον αξιωματούχο ψηφίσει υπέρ της ανάκλησης (με τον όρο ότι ψήφισε τουλάχιστον το 25% του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων), η εντολή του αξιωματούχου θεωρείται ότι έχει ανακληθεί και πρέπει να αναληφθεί άμεση δράση για την πλήρωση της κενής θέσης, όπως προβλέπεται από το παρόν Σύνταγμα και τους νόμους.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_Venezuela

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";