Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σταματήστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά στα παράθυρα πολιτικάντηδες της δεκάρας!


Στο ίδιο έργο θεατές για χρόνια…!
Έχουμε πραγματικά σιχαθεί όλους εσάς τους ρολίστες πολιτικάντηδες που βγαίνετε στα καθεστωτικά παράθυρα των Μ.Μ.Ε για να παρουσιάσετε ένα μίνι θεατρικό, να μας πείσετε ότι διαφωνείτε με τον συνομιλητή του απέναντι πολιτικού χώρου, μέσω αύξησης του τόνου της φωνής σας, ενώ στην ουσία δεν διαφωνείτε σε τίποτα! Όλοι οι Έλληνες έχουν βαρεθεί να σας παρακολουθούν να τρώγεστε σαν τα σκυλιά στα τηλεπαράθυρα υπό την ευγενή ανοχή των συμπρωταγωνιστών σας «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων!
Καταχράζεστε την ψήφο του Ελληνικού λαού, ο οποίος σας ψηφίζει βλακωδώς ξανά και ξανά για να του λύσετε τα προβλήματα της κοινωνίας του, ενώ εσείς το μόνο που γνωρίζετε είναι να προκαλείτε την νοημοσύνη μας και να μας κάνετε να αηδιάζουμε που σας βλέπουμε να σκοτώνεστε στα τηλεπαράθυρα.
Αυτή είναι η αποστολή σας κύριοι πολιτικάντηδες; Αυτός είναι ο λόγος που θέλατε να ασχοληθείτε με την πολιτική; Αφήστε επιτέλους τους ψεύτικους και αηδιαστικούς καβγάδες σας στα παράθυρα των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε και καθίστε στις καρέκλες σας να λύσετε τα προβλήματα του Ελληνικού λαού. Η υποχρέωση σας απέναντί μας είναι αυτή και μόνον αυτή. Ως Έλληνες δεν ανεχόμαστε οι εκπρόσωποι μας να εξευτελίζονται με παρόμοιους τρόπους στα δελτία ειδήσεων χάριν της αύξησης των νούμερων του κάθε καναλιού. Αν αυτό σας ευχαριστεί εσάς τότε πολύ απλά δεν αρμόζει σε εμάς και είστε πού κατώτεροι των περιστάσεων. Φτάνει πια. Τα σκυλιά σπίτια τους και οι πραγματικοί πολιτικοί στις καρέκλες σας για την πατρίδα μας και τους Έλληνες!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";