Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ουρητήριο αλβανών η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και η Αστυνομία κοιμάται! (Διαδώστε το Συνέλληνες)

290710-agios-pantΑκόμη και την ημέρα που γιόρταζε η εκκλησία δεν δίστασαν να προκαλέσουν

Σύμφωνα με καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, αλλοδαποί - κυρίως Αλβανοί, εν γνώσει του γεγονότος ότι επίκειται η ονομαστική εορτή του αγίου, μία μέρα πριν, με γεμάτη την εκκλησία και τον περίβολό της από πιστούς, έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν... στα σκαλιά του ναού.
Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις γυναικών της ενορίας, οι οποίες έκαναν παρατήρηση στα παιδιά, με αποτέλεσμα τρεις Αλβανίδες μητέρες να τους εκσφενδονίσουν μπουκάλια νερό, αποκαλώντας τις Ελληνίδες «πουτάνες» και να προσπαθήσουν να τις κτυπήσουν. Χαρακτηριστικό ήταν, ότι μία έγκυος Αλβανίδα σήκωσε ένα ολόκληρο καρότσι και το πέταξε πάνω στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά στην εκκλησία, ενώ εν συνεχεία το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες συμπατριώτισσές της με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία Ελληνίδα, χάνοντας μάλιστα τρία δόντια.
Οι τρεις μαινόμενες Αλβανίδες συνελήφθησαν και μηνύθηκαν από τους παρευρισκομένους. Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής, στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονος, οι συλληφθείσες Αλβανίδες, παρουσία των Αστυνομικών, όχι μόνον επανέλαβαν τις ύβρεις τους αλλά απείλησαν τις μηνύτριες, λέγοντας: «Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε! 3.500 Αλβανοί μένουμε εδώ!» .
Το θλιβερό στην ιστορία αυτή, ωστόσο, είναι άλλο: Την ώρα που κατετίθεντο οι μηνύσεις και παρ΄ ότι οι γυναίκες έπρεπε να περιφρουρούνται για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, η μία εκ των Αλβανίδων απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα.

Κατά την αυτόφωρο διαδικασία δε, δικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή μόνον η μία εκ των τριών αλλοδαπών κι αυτή μόνον με την κατηγορία της εξύβρισης. Ο εισαγγελέας δεν της απήγγειλε κατηγορίες ούτε για το καρότσι που είχε εκσφενδονίσει, ενώ άφησε εντελώς ελεύθερη την έγκυο, για την οποία εντελώς ψευδώς στο δικαστήριο, ο συνήγορος της πρώτης Γ.Κ. ανέφερε ότι μετέβη στο νοσοκομείο και απέβαλε(!). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας δεν προέβη σε καμμία ενέργεια για την τρίτη Αλβανίδα, που απέδρασε από το Α.Τ.
Η Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει καταθέσει μήνυση και κατά του δικηγόρου Γ.Κ.

5 σχόλια:

  1. Εφτασε η ΩΡΑ...Να παρουμε ΤΑ ΟΠΛΑ....ΑΔΕΡΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η ευθύνη για την ελληνική παρακμή βαραίνει την πολιτική τάξη», (δηλαδή τους διχαστικούς κομματικούς-μοναρχικούς), και η αποδοκιμασία που δέχεται σήμερα το πολιτικό σύστημα είναι δίκαιη», λέει ο Παπούλιας, αλλά ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ για ΚΑΘΑΡΣΗ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο...

    Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση. Μόλις 15 μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε. Κατονομάζονται ο πρώην πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών. Ηδη ο εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης, καθώς πολλά golden boys διέφυγαν στο εξωτερικό, κάνοντας μία μέρα πριν από την εκδήλωση της κρίσης τεράστιες αναλήψεις από τους λογαριασμούς τους. Τρεις συνελήφθησαν και κρατούνται. Η κυβέρνηση έκανε μηνύσεις και ζητάει πίσω τα κλεμμένα. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αναδείχτηκε ως πλειοψηφικό ρεύμα η διαμαρτυρία. Στο Ακουρέιρι πρώτο κόμμα βγήκε ένα... μη κόμμα. Πολίτες έφτιαξαν έναν νέο σχηματισμό, στον οποίο, για να γίνεις μέλος, έπρεπε να μην είσαι μέλος κανενός κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ "ΑΘΗΝΑΙΩΝ"ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";