Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Koυράστηκε ο Jeffrey και ξαναφεύγει 20 μερούλες για διακοπές - εσύ ΜΑΛΑΚΑ νεοέλληνα;


Ο τόπος καίγεται, ο κόσμος υποφέρει , οι δείκτες του τουρισμού έχουν βυθιστεί και ο πρωθυπουργός της χώρας φεύγει για διακοπές!

Το είπε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ότι δίνει ... λίγες μέρες άδεια στους υπουργούς του και τους υφυπουργούς να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, ενώ ο ίδιος έχει κάνει μέχρι σήμερα είκοσι μέρες διακοπές.

Πάει στην Κρήτη για το Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών όπου θα καθίσει τρεις ώρες και μετά θα ... εξαφανιστεί στη Σητεία και το Λασίθι ενώ από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θα ... περιοδεύσει στην Πάρο, την Ύδρα και αλλού.

Στα βήματά του και οι υπουργοί που ... κουράστηκαν να τρώνε τις σάρκες της Ελλάδας με τα Μνημόνια και τα Διεθνή Νομισματικά Ταμεία.

Μία φορά ο Καραμανλής είπε τη λέξη «κουράστηκα» σε ιδιωτική του συνάντηση με τον Χατζηνικολάου και έπεσαν πάνω του να τον φάνε.

Όταν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος δεν είχε λείψει ούτε μία ημέρα για διακοπές.

Στο υπουργείο Άμυνας βρισκόταν πάντα υπουργός ή υφυπουργός. Στο Δημόσιας Τάξης επίσης, ενώ ο Δημήτρης Σιούφας, ως υπουργός Ανάπτυξης και αργότερα ως Πρόεδρος της Βουλής, δεν είχε διανοηθεί καν να απουσιάσει.

Αυτοί του ΠΑΣΟΚ βιάζονται να κλείσουν και να φύγουν. Να βλέπατε χθες στο υπουργικό τι μαύρισμα έχουν κάνει η Μπατζελή, η Κατσέλη, ο Λοβέρδος και άλλοι πολλοί και να τρίβατε τα μάτια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";