Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη και το αλγερινό καθικι ο δήθεν “εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου”, το κτήνος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει βρέφος 10 μηνών.


Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλγερινών που είχαν τραυματίσει και ληστεψει δεκάδες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ αυτών και το κάθαρμα, συνεργάτης των “ελληνόφωνων” γερμανοτσολιάδων της Μαρφίν, του Κορανίου και του Δεκέμβρη.

> Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα (σε βίντεο), ως εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου!

>Έστειλε βρέφος μετανάστριας (10 μηνών) στην εντατική αφού χτύπησε και λήστεψε την Πολωνέζα μητέρα του έξω από το Εφετείο! Ο Πατέρας του βρέφους πήγε μόνος του για να τον αναζητήσει και έκανε τόπι στο ξύλο Ελληναρά συνεργάτη που πήγε να του ζητήσει τα ρέστα!

>Χτυπούσαν με μίσος τις γυναίκες που λήστευαν ακόμα και αν είχαν ήδη παραδόσει τις τσάντες τους! Ερευνάται η συμμετοχή τους στη δολοφονία 70χρονης σε στάση λεωφορείου ανήμερα τα Χριστούγεννα.

> Σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς Ελληνόφωνους δουλέμπορους – πρεζέμπορους που βάζουν “ιδεολογικές ταμπέλες” για να καλύπτουν τις business τους.

> Μοναδική ευκαιρία να σπάσει το απόστημα των ελληνόφωνων καθαρμάτων που έχουν στήσει φάμπρικα εμπορίας ανθρώπων και εκβιασμών παρέα με τα ισλαμοφασιστικά καθάρματα. Θέμα τιμής για τη δημοκρατία να διαλευκανθούν οι σχέσεις των παρακρατικών με τους ισλαμιστές – μισάνθρωπους δολοφόνους.

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

http://olympia.gr/2010/07/18/islam-watch/




Πρωινές ώρες της 15-7-2010, στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού συνελήφθησαν δέκα (10) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, κατηγορούμενοι για «εγκληματική οργάνωση», «ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατά συναυτουργία, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών».
Οι ανωτέρω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, σε βάρος κυρίως πεζών γυναικών και διαρρήξεις οχημάτων, από τα οποία αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα, στο κέντρο της Αθήνας.
Μέρος των κλοπιμαίων διέθεταν προς πώληση ενώ τα υπόλοιπα απέκρυπταν εντός διαμερίσματος στη περιοχή του Κεραμικού .
Σε έρευνα που έγινε στο ανωτέρω διαμέρισμα βρέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών, ρολογιών, γυαλιών ηλίου, τσαντών, πορτοφολιών, κοσμημάτων καθώς και άλλων αντικειμένων.
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο τρίμηνο διέπραξαν:
Ογδόντα εννέα (89) διαρρήξεις οχημάτων.
Σαράντα τρείς (43) ληστείες-κλοπές σε βάρος πεζών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τ.Α. Α. Παντελεήμονα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών



1 σχόλιο:

  1. ΤΟ BLOG http:// thigomenospolitis.blogspot,com ψηφίζει για το μεταναστευτικό .Έξω οι ξένοι απο την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";