Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

15,7 εκατ. στα Μέσα Ενημέρωσης!!! Eρχεται νέα πλύση εγκεφάλου και "αντιρατσιστικής" προπαγάνδας

Από εδώ και πέρα ξέρετε τι θα ακούτε στα κανάλια...

Ο εκάστοτε φορέας θα επιλέξει πώς θα κατανεμηθεί το κονδύλι που διατίθεται σε αυτόν για προβολή.

Κυριολεκτικά ...από την κατάψυξη έβγαλε η κυβέρνηση κονδύλι επικοινωνίας αξίας 15,7 εκατ. ευρώ το οποίο περίμενε με προφανές ενδιαφέρον η διαφημιστική και μηντιακή αγορά να εγκρίνει η Διεύθυνση Εποπτείας της Γ.Γ. Επικοινωνίας Γ.Γ. Ενημέρωσης.
Το μεγαλύτερο κονδύλι (4.663.000 ευρώ) εγκρίθηκε για το υπ. Οικονομίας, για 10 προγράμματα: τα 2.007.170 ευρώ αφορούν στις «Ελληνικές Εκθέσεις Helexpo A.E.», άλλα 2 εκατ. ευρώ στην «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», 186.748 ευρώ στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε. κ.ά..
Για δύο προγράμματα, ένα μεγάλο, του ΙΚΑ (3.131.100 ευρώ) και ένα πολύ μικρότερο, του ΟΓΑ (180.000 ευρώ) εγκρίθηκαν 3,31 εκατ. ευρώ για το υπ. Εργασίας.
Στην 3η θέση ακολουθεί το υπουργείο....
Υποδομών, για το οποίο εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Μεταφορών).
Το υπουργείο Εσωτερικών θα μπορεί να δαπανήσει περί το 1,522 εκατ. ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ!? ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ!
    ΠΟΥ ΠΑΜΕ??
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";