Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ» ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής συνεχιζόταν η σύνταξη της συμφωνίας με την τρόικα Ε.Ε, Ε.Κ.Τ. και ΔΝΤ για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης προς την Ελλάδα. 


Σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί σήμερα, ο Πρωθυπουργός θα γνωστοποιήσει τα νέα μέτρα που πρόκειται να συνοδεύσουν την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. 

Τα μέτρα θα ανακοινώσει και εξειδικεύσει λίγο αργότερα ο Υπ. Οικονομικών, ο οποίος αναχωρεί αμέσως μετά για τη σύσκεψη του Eurοgroup όπου θα δημοσιοποιηθεί το ποσό της στήριξης προς την Ελλάδα.

ΑΙΣΧΟΣ ! ! !

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";