Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ… ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…. ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΣΚΕΣΙ.

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

Ο τουρίστας του υπουργείου εξωτερικών απεφάνθη ότι: « το Βόρεια Μακεδονία είναι μέσα στις επιλογές μας»


γράφει ο Reporto

Ο τουρίστας του Μαξίμου, στο πολιτικά βαθυστόχαστο πασχαλιάτικο μήνυμά του καλεί τον Ελληνικό λαό να τραγουδήσει το «τσιγκολελέτα» μαζεύοντας παπαρούνες στην εξοχή.




Το σύνθημα εδόθη:

«Αποπολιτικοποιείστε την καθημερινότητα και ξεπουλήστε τα πάντα»

Και αυτό ακριβώς υλοποιούν.
Μετά την κορυφαία εθνική μειοδοσία του πατριδεμπόριου στις κατευθυνόμενες ορδές των ισλαμιστών που κατέκλυσαν τη χώρα, ετοιμάζονται ολοταχώς για ανεπίτρεπτες εθνικές παραχωρήσεις που απειλούν ευθύτατα ακόμα και αυτήν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Το σύνθημα το έριξε ό ίδιος ο πρωθυπουργός με την ντροπιαστική δήλωσή του περί εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας, με τίμημα το 0,3% στο επιτόκιο δανεισμού. Προφανέστατα τόσο κοστολογείται στη ρευστή του εθνική συνείδηση η εθνική αξιοπρέπεια των ανθρώπων που κατοικούν σ αυτή τη γωνιά της γης.

Ο ίδιος άνοιξε με τους χειρισμούς και τη στάση του τον ασκό του Αιόλου για πρωτοφανείς και πολυεπίπεδες εθνικές πιέσεις, με στόχο την προώθηση λύσεων που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Δεν επρόκειτο για λάθος και αδεξιότητα, αλλά για συνειδητή επιλογή με στόχο την Ελλάδα.

Σήμερα ξέροντας πως το θερμόμετρο των πιέσεων για εθνικές υποχωρήσεις θα χτυπήσει κόκκινο τους μήνες που έρχονται,
- αντί να φροντίσει να πολιτικοποιήσει έντονα την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών…
- αντί να φροντίσει να διατηρεί σε επαγρύπνηση και εγρήγορση τα πατριωτικά αντανακλαστικά αυτού του λαού, προκειμένου να τα αξιοποιήσει ως το ισχυρότερο διαπραγματευτικό του πλεονέκτημα στις δύσκολές μέρες που έρχονται…

αυτός ο απίστευτος πρωθυπουργός κάνει ακριβώς το αντίθετο.

- παρέμεινε γραφικός θεατής της τουρκικής αλητείας που η προκλητικότητά της έφτασε μέχρι το Σούνιο…
- δε δίστασε να τσαλακώσει την εθνική περηφάνια του Ελληνικού λαού ασελγώντας επικίνδυνα ακόμα και την ημέρα της κορυφαίας εθνικής γιορτής του Ελληνισμού…

και τώρα αδίστακτα και θρασύτατα καλεί τον Ελληνικό λαό να απολαύσει την Άνοιξη, τις τσιγκολελέτες και τις παπαρούνες στην εξοχή, αντί να τον ξεσηκώσει και να τον αφυπνίσει.

Την ίδια στιγμή η κακομούτσουνη μαριονέτα του στο υπουργείο εξωτερικών, επιχειρεί να προκαταβάλει την έκταση της εθνικής υποχώρησης στα βόρεια σύνορά μας, λέγοντας πως η «Βόρεια Μακεδονία» είναι μέσα στις πολιτικές μας επιλογές.

Δε διστάζει έτσι να βιάσει με τρόπο προκλητικό…
- και την απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας…
- αλλά και την καθολική αντίθεση του λαού στο νέο πατριδεμπόριο που επιχειρεί, εκχωρώντας αυτή τη φορά το όνομα της Μακεδονίας, ενισχύοντας παράλληλα τις επικίνδυνες αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών στα βόρεια σύνορά μας.

Δε διστάζει μάλιστα ο θρασύτατος αχυράνθρωπος να εγκαλέσει τον Γκρούεφσκι να αποδεχτεί την πρόταση και να συμβάλει στη λύση, διαφορετικά θα είναι υπόλογος απέναντι στο λαό του για την εμπλοκή της ενταξιακής πορείας της χώρας του στους διεθνείς οργανισμούς.

Μια τέτοια κατάπτυστη συμφωνία που δε διστάζει να εμπορευτεί το όνομα της Μακεδονίας υπηρετώντας τις επιδιώξεις των Αμερικανών, θα τολμήσετε να την φέρετε για έγκριση στον Ελληνικό λαό με δημοψήφισμα άθλιοι???

Μήπως ένα τέτοιο ζήτημα δε συνιστά σοβαρό εθνικό λόγο που με βάση το Σύνταγμα ο ελληνικός λαός δικαιούται να αποφανθεί με δημοψήφισμα ελεεινοί???

Ή μήπως πρόκειται κι εδώ για ένα «ανθρώπινο δικαίωμα» όπως εκείνο της εκχώρησης πολιτικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ως τέτοιο δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος που να το αφορά τρισάθλιοι???
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";