Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΚΑΚΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΤΕ…

Η Άφρα δεν απελάθηκε…
Δε την έστειλαν «πακέτο» από κει που ήρθε για να αναζητήσει τις χαμένες ρίζες της και ίσως τη βιασμένη της ψυχή.
Παραμένει εδώ… Παραμένει σύμβουλος του κ. Βούγια…

Παραμένει και προκαλεί… Επιχειρεί να βιάσει βάναυσα τη δική μας νοημοσύνη.

Και επιμένει να επιστρατεύει την πολιτική προστυχιά για να προκαλέσει γι ακόμα μία φορά την αγανάκτηση της ελληνικής κοινωνίας.



Έτσι, εμφανίστηκε Πασχαλιάτικα με συνέντευξή της στο «ΕΘΝΟΣ», προκειμένου να μας συνετίσει. Ίσως και να μας θυμίζει πως οι πολιτικές αποφάσεις σε τούτο τον τόπο, δεν καθορίζονται πλέον με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού και το μέλλον του τόπου, αλλά υπαγορεύονται από την μπασταρδεμένη πολιτική σοσιαλθολούρα ενός περίεργου κράματος εθνομηδενιστών, εισβολέων και συμπλεγματικών προσωπικοτήτων, που αργά ή γρήγορα θα βάλει τον τόπο μας σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Τι είπε λοιπόν αυτό το ..βασανισμένο κορμί της πολιτικής σκέψης???

1. Ότι για το θάνατο του 15χρονου φταίμε όλοι. Ναι… Ναι… ΟΛΟΙ.
2. Ότι γα το θάνατο του 15χρονου φταίει η ελληνική πολιτική έτσι όπως ασκήθηκε μέχρι τώρα.
3. Ότι φταίει η Ε.Ε διότι χρονοτριβεί στη διαδικασία απόδοσης ασύλου στους λαθρομετανάστες εισβολείς.
4. Ότι φταίει η κοινωνία μας που συνδέει μονομερώς την αύξηση της εγκληματικότητας με τους λαθρομετανάστες.
5. Ότι επίσης φταίει η ελληνική κοινωνία που υιοθετεί την παλιά και δοκιμασμένη κατασκευή εσωτερικού εχθρού.

Διανθίζοντας όλα τα παραπάνω με το γνωστό πλέον χρυσοχοϊδιο δάκρυ για τις βασανισμένες ψυχές, επιδόθηκε γι ακόμα μια φορά σ ένα επικίνδυνο παραλήρημα.

Τους λόγους για τους οποίους ο κ. Βούγιας επέλεξε να κάνει την κυρία Άφρα «σώγαμπρο» στο επιτελείο των συμβούλων του, ελπίζουμε να μας τους εξηγήσει ο ίδιος κάποια στιγμή.

Τα δικά μας ερωτήματα ωστόσο, τα απευθύνουμε στον ίδιο τον κ. Βούγια και τον πολιτικό του προϊστάμενο, και όχι στο βασανισμένο κορμί της Άφρας. Σ αυτό το κατασκεύασμα άλλωστε των μίντια και του πολυπολιτισμού, ο Ελληνικός λαός δικαιούται να μην οφείλει ούτε σεβασμό, ούτε εκτίμηση, και φυσικά δε της αναγνωρίζει κανέν διακριτό ρόλο προκειμένου να της απευθύνει το λόγο.

Τι λέτε λοιπόν κύριε Βούγια???

Φταίμε όλοι εμείς για το θάνατο του δεκαπεντάχρονου???

Είστε εσείς υπουργός μιας κοινωνίας τρομοκρατών που τοποθετούν ανεξέλεγκτα βόμβες στους κάδους της Αθήνας για να ξεκάνουν τους ανυποψίαστους περαστικούς λαθρομετανάστες στον απογευματινό τους περίπατο???

Συμφωνείτε εσείς ότι αυτός ο λαός στήνει τις βόμβες σαν να είναι ξώβεργες για να παγιδεύσει μ αυτές τα ανυποψίαστα λαθρομεταναστευτικά σπουργιτόπουλα στη διαδρομή τους???

Κι όταν αυτές οι βόμβες δολοφονούν ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες κύριε Βούγια, τι πιστεύετε εσείς??? Ότι απλά λαθεύουν στο στόχο τους???

Αν φταίμε «όλοι εμείς» για το θάνατο του δεκαπεντάχρονου κύριε Βούγια, μήπως κατ αντιστοιχία φταίνε ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ στην πραγματική πατρίδα της κυρίας Άφρας, για τις ομαδικές δολοφονίες χριστιανών συμπολιτών τους???

Κι αν ναι… τότε πως τολμήσατε να κάνετε σύμβουλό σας μια δολοφόνο (συνεπεία της καθολικής κοινωνικής ευθύνης την οποία εδώ τολμά να επικαλείται) κύριε Βούγια???

Η σύμβουλός σας καταλογίζει ευθύνη στην πολιτική που μέχρι τώρα ασκήθηκε στην Ελλάδα κύριε Βούγια. Ξέρουμε και ξέρετε πως αυτή η πολιτική ήταν η πολιτική των ανοικτών θυρών για τους εισβολείς. Την καταδικάζετε λοιπόν αυτή την πολιτική κύριε Βούγια??? 
Και αν ναι… τότε θα ξεκινήσετε άμεσα την οργανωμένη απέλαση των εισβολέων για να ξεβρωμίσει ο τόπος μια ώρα αρχύτερα???

Θα καταδικάσετε κύριε Βούγια τον εθνοκτόνο νόμο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στην οποία είστε μουσαφίρης, μιας και αυτός - όντας μέρος της «μέχρι ώρα πολιτικής» νομιμοποίησε με τον πλέον ντροπιαστικό τρόπο την εισβολή και κατοχή, δηλαδή ουσιαστικά την παράδοση της χώρας???

Έχετε κύριε Βούγια να μας προσκομίσετε επίσημα στοιχεία για τον πλήρη αριθμό των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ πολιτικών προσφύγων των οποίων οι περιπτώσεις θα πρέπει να εξεταστούν για την απόδοση ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ πολιτικού ασύλου επειδή διώκονται στη χώρα τους, μέχρι την άρση των πολιτικών σε βάρος τους διώξεων???
Ή μήπως πιστεύετε ότι η μαφία είναι αυτή που θα καθορίσει ποιος δικαιούται αυτού του πολιτικού ευεργετήματος???
Και αν δε διαθέτετε τέτοια στοιχεία κύριε Βούγια, τότε πως επιτρέπετε στο κάθε πολιτικό σούργελο που θα εμφανιστεί να βάζει στο στόμα του τον όρο «πολιτικό άσυλο» αβίαστα, αβασάνιστα και υποκριτικά???

Μπορείτε κύριε Βούγια να ενημερώσετε υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό για τα πραγματικά ποσοστά Ελλήνων και αλλοδαπών που ενέχονται σε εγκληματικές πράξεις εντός της ελληνικής επικράτειας , και για τα αντίστοιχα ποσοστ΄’α των εγκληματούντων επί των «πραγματικών πληθυσμών» προκειμένου να δικαιώσετε την εκτίμηση της Άφρας ότι η Ελληνική κοινωνία είναι αυτή που αδικεί τους καημένους τους λαθρομετανάστες φορτώνοντάς τους την ευθύνη της τραγικής διόγκωσης της εγκληματικότητας???

Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιοι εισήγαγαν το καλάσνικωφ στην καθημερινότητά μας???

Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιοι συνέβαλαν καταλυτικά στην ποιοτική αναβάθμιση του εγκλήματος στον τόπο μας???

Μήπως υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε ποιοι απαξιώνουν τόσο προκλητικά την ανθρώπινη ζωή που δε διστάζουν να σκοτώσουν ακόμα και για λίγα κέρματα ανυποψίαστους ανθρώπους???

Μήπως θα πρέπει να πάρετε ένα βραδάκι την κυρία Άφρα, να περπατήσετε μια βόλτα στη Μενάνδρου και να μας εκθέσετε τις εντυπώσεις σας σε τηλεοπτική συνέντευξη, προκειμένου επιτέλους να καταλάβουμε τι συμβαίνει σ αυτή τη χώρα???

Και τέλος για να μην αδικήσουμε την κυρία Άφρα...

Ο εσωτερικός εχθρός, δεν είναι οι λαθρομετανάστες κύριε Βούγια.

Αυτοί αποτελούν το Δούρειο Ίππο που εισέβαλε στη χώρα μας κατευθυνόμενος από άλλους.
Ο εσωτερικός εχθρός είναι αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα κύριε Βούγια.

Ο εσωτερικός εχθρός είστε εσείς και η πολιτική σας κύριε Βούγια.

Εσείς θα είστε οι αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι για το αιματοκύλισμα που θα προκαλέσει στην κοινωνία μας αυτός ο εφιάλτης.

Εσείς και μόνον εσείς.

Η Άφρα είναι κι αυτή μέρος του προβλήματος. Εσείς επιχειρήσατε αυθαίρετα και παράλογα να την καταστήσετε λύση του προβλήματος.

Παρά τα τερτίπια σας όμως, η Άφρα ήταν, είναι και θα παραμείνει μέρος του προβλήματος.

Η ευθύνη και το κρίμα για όσα θα ακολουθήσουν θα βαρύνει εσάς και μόνον εσάς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";