Σάββατο 3 Απριλίου 2010

«ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΥ»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

Απίστευτος και ανεκδιήγητος πολιτικός τσαρλατανισμός με εμπνευστή και ενορχηστρωτή το πρώτο βιολί του θιάσου.


Ήταν όμως και σαφέστατο δείγμα γραφής των προτεραιοτήτων της παρέας των ανικάνων που διαφεντεύουν τον τόπο μας.

γράφει ο Reporto

Μεγάλη Δευτέρα: φόνοι παντού. Ληστείες τσακίζουν απ άκρου σ άκρον τη χώρα, οι βόμβες των τρομοκρατών σπέρνουν το θάνατο, τα spreads «επιβραβεύουν» τον ταξιδιάρη πρωθυπουργό εκτινασσόμενα στα ύψη, παντόυ χαλασμός, η αποδιοργάνωση βασιλεύει…

Κι αυτός…
Αυτός ο απίστευτος άνθρωπος…
Ο πλέον επικίνδυνος πρωθυπουργεύων που έχει γνωρίσει ποτέ χώρα σ αυτόν τον πλανήτη…
Αποφάσισε πως ήταν η πλέον κατάλληλη μέρα ν ασχοληθεί με την ταχύρυθμη εκπαίδευση των υφισταμένων του στην …πολιτική λαμογιά.

Κουβάλησε το φιλαράκι και μέντορά του τον κ. Ρόναλντ Χάϊφετζ (εάν εκ των γνωστών Χαρβαρντοθρεμένων), για υπερεντατικό ιδιαίτερο φροντιστήριο, με κυρίαρχο ζητούμενο την πολιτική εξαπάτηση.

Τι προσπάθησε να εμπεδώσει αυτός ο κύριος στους ανεπίδεκτους???

Προσπάθησε να τους μυήσει στην ικανότητα εξαλλαγής της ουσίας και του περιεχόμενου της πολιτικής εξαπάτησης λέγοντας πως: «όταν ανακάμπτει η οικονομία τα πράγματα δεν επιστρέφουν στην ομαλότητα και γι΄ αυτό θα απαιτηθεί ένα διαφορετικό σχήμα ηγεσίας».

Μ άλλα λόγια τους είπε:

«Καλά τα πήγατε με την επικοινωνιακή καταιγίδα και φορτώσατε στην κοινωνία που δεν ευθύνεται το κόστος διαχείρισης και εξόδου από την κρίση. Όταν η οικονομία ανακάμψει, φροντίστε να κατανείμετε τα κέρδη όχι σ αυτούς που πλήρωσαν για να έρθει η ανάκαμψη, αλλά σ εκείνους που δημιούργησαν την κρίση και ωφελήθηκαν απ αυτή»

Σεμινάριο για «ηγέτες» λοιπόν…
Για ηγέτες στην πολιτική …εξαπάτηση…
Σεμινάριο μεθοδολογικής τεχνογνωσίας στην πολιτική …λαμογιά…
Σεμινάριο για πασοκοθρεμμένους ηγετίσκους…

Διότι ένας ηγέτης αληθινός, σε άλλα πράγματα οφείλει να εντρυφήσει…

Στην πρωτοπορία του ως παράδειγμα ήθους και αυταπάρνησης…
Στην υποδειγματική του στάση την ικανή να εμπνέει και να συνεπαίρνει το λαό…
Στην γεμάτη αυταπάρνηση αυτοθυσία του…
Στην αληθινή σεμνότητά του….
Στην αδιαπραγμάτευτη φιλοπατρία του…
Στην ασυμβίβαστη και χωρίς εκπτώσεις εθνική του περηφάνια…
Στην καθαρή πολιτική του σχέση με το λαό και τους εργαζόμενους…
Στην καλή του σχέση με την παραίτηση και την πολιτική τιμωρία και όχι στον έρωτα με την εξουσιολαγνεία και το πλιάτσικο των αξιών.
Στην αστείρευτη αγάπη του για την πατρίδα του και το λαό της.

Ένας αληθινός ηγέτης δηλαδή, οφείλει να υποτάσσεται και να ορκίζεται, σε όλα εκείνα με τα οποία ουδείς ασχολήθηκε στο Πασοκοφτιαγμένο σεμινάριο για ηγετίσκους της πολιτικής λαμογιάς και της πολιτικής εξαπάτησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";