Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ"ΗΡΩΑΣ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ

ΜΕ «ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ» ΠΑΙΖΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η λέξη δανεισμός έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.
Όπως αυτή της «εγκληματικότητας» και λίαν προσφάτως αυτή της «τρομοκρατίας»

Σ αυτή τη χώρα κανείς δε μιλά για ανάπτυξη. Κανείς δε μιλά για προοπτική. Ο θίασος των δουλεμπόρων της εθνικής μας κυριαρχίας, το μοναδικό πράγμα το οποίο σχεδιάζει καθημερινά, είναι το …δανεισμό της επόμενης μέρας.

Χθες τα ΜΜΕ εμφάνιζαν ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Χάχα της πολιτικής ως …εθνικό ήρωα. Τον εμφάνιζαν ως τον επιτήδειο διαπραγματευτή που έφερε άνω – κάτω τη διεθνή σκακιέρα και έβαλε στο τρυπάκι των εθνικών προτεραιοτήτων τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Και τι το σπουδαίο έκανε ο Χάχας της πολιτικής???

Ένα παρατεταμένο ταξιδάκι αναψυχής ανά τον κόσμο πουλώντας δουλοπρέπεια και πλασάροντας εθνικό συμβιβασμό, αναζητώντας παράλληλα το σούπερ φιστίκι που μετατρέπει σε σούπερ Γκούφηδες τους σούπερ Γκαγκάδες, προσφέροντας την απαραίτητη πίστωση χρόνου στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πιο ατιμωτικής πρόκλησης που ακούει στο όνομα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»

Και ξαφνικά, ο χθεσινός ήρωας των σύγχρονων παραμυθάδων, βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με την …πρόκληση των ονείρων του. Δηλαδή με τον αυριανό δανεισμό.

Θα την τραβήξει αύριο τη σκανδάλη ο πιστολέρο της αυτοκτονίας ή θα την αναβάλει για το μεθαυριανό δανεισμό???

Προφανέστατα θα εξαρτηθεί από το πότε θα βρεθεί κάποιο λιανοντούφεκο των υπό κατάψυξη τρομοκρατών.

Άλλωστε όλα είναι έτοιμα από τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο περίφημος μηχανισμός στήριξης που τόσο μόχθησε και τόσο ταξίδεψε ο «πολυμήχανος Οδυσσέας για να παραπλανήσει τους αυστηρούς εταίρους μας, ήταν στημένος και έτοιμος από τον περασμένο Νοέμβρη.

Ξεδιάντροποι… αδίστακτοι…. Κομπάρσοι της πολιτικής.

Αυτή είναι η αξία σας αυτή και η ανεντιμότητά σας απέναντι σε κάποια εκατομμύρια αφελών που πίστεψαν στα λόγια σας κάνοντας αυτή τη φορά το ολέθριο λάθος για τη χώρα.

Αυτός είναι και ο πράσινος ήρωας που εκθείασαν βαρύγδουπα τα ΜΜΕ τη χθεσινή μέρα. Ο «ήρωας» που έγινε στρουμφάκι πριν αλέκτωρ κακαρίσει τρις…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";