Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ...

Ο φερόμενος ως γάτα με πέταλα υπουργός προστασίας του απροστάτευτου πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο επονομαζόμενος και αστροπελέκης, ή τσάμπα μάγκας, ή δεξί χέρι του κουλού, και για τους φίλους απλώς …Μισέλ, είχε μεριμνήσει τα δέοντα αρκετές μέρες πριν, για την απαλλαγή της Αθήνας από το βραχνά της τρομοκρατίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
ΤΑ ΕΞΙ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ


γράφει ο Reporto

Είχε δώσει έγκαιρα σαφείς εντολές στην ΕΛ.ΑΣ να παρακολουθεί ανελλιπώς τους φερόμενους ως ύποπτους, διότι ένας τρόμος του μύριζε στο αλάνθαστο μουσούδι του το κατά παράδοση άκρως αντιτρομοκρατικό.

Έτσι οι φερόμενοι ως ύποπτοι ενετάχθησαν σε ένα πρόγραμμα εντατικής παρακολούθησης υπό τις σαφείς οδηγίες του φερόμενου ως υπουργού...

Η μεγάλη ψαριά δεν άργησε να έρθει αφού οι φερόμενοι ως ύποπτοι ευρέθησαν να είναι ταυτόχρονα και διπλοθεσίτες, αφού εκτός από φερόμενοι ως ύποπτοι ήταν ταυτόχρονα και φερόμενοι ως τρομοκράτες.

Λίαν συντόμως οι φερόμενες ως συλλήψεις (καθότι και πολυπόθητες) ακολούθησαν και έτσι οι φερόμενοι ως ύποπτοι και δη τρομοκράτες, στοιβάχτηκαν στο μπαλαούρο του αποκαθιστώντος την τάξη φερόμενου ως υπουργού.

Έτσι η φερόμενη ως ηρεμία και το φερόμενο ως αίσθημα ασφάλειας στην κοινωνία απεκατεστάθη…
Η φερόμενη ως εξαρθρωμένη τρομοκρατία εξαρθρώθη γι ακόμα μια φορά…
Τα φερόμενα ως ΜΜΕ πανηγύρισαν το λαμπρό γεγονός με τα φερόμενα ως ρεπορτάζια τους…
Η φερόμενη ως κοινωνική γαλήνη θριάμβευσε…

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μπορεί πλέον να συνεχίσει ακάθεκτος το καταστροφικό του έργο σε βάρος της χώρας, χωρίς τον ενοχλητικό ανταγωνισμό των φερόμενων ως τρομοκρατών που επέμεναν να του παίρνουν το ψωμί από τα χέρια.

Σε ειδική τελετή η Βουλή των Ελλήνων, αυτός ο κορυφαίος θεσμός της φερόμενης ως Δημοκρατίας, που έχει θεσμοθετήσει θεσπέσια μεγαλουργήματα όπως το νόμο περί ευθύνης υπουργών, επέδωσε μετάλλιο ανδρείας στον φερόμενο ως υπουργό που μπουζούριασε τους φερόμενους πρωτίστως ως ύποπτους και δευτερευόντως ως τρομοκράτες.

Τιμώντας αυτό το σημαντικό για τη Δημοκρατία γεγονός, εδόθη στη δημοσιότητα και μια αναμνηστική φωτογραφία η οποία ετραβήχθη κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής (καθ όσον ο φερόμενος ως υπουργός διαθέτει τη σεμνότητα στον στάνταρντ εξοπλισμό).

Στην ανωτέρω φωτογραφία απεικονίζονται τα κομάντα της ΕΛ.ΑΣ με τον φερόμενο ως τρομοκράτη.

Για λόγους σεμνότητος ο φερόμενος ως υπουργός δε θέλησε να φωτογραφηθεί. Παραχώρησε όλη τη δόξα στους υφισταμένους του.

Μετά και τη δεύτερη φερόμενη ως εξάρθρωση της φερόμενης ως εξαρθρωμένης τρομοκρατίας, ο ελληνικός λαός μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος.

Το λόγο τώρα έχει ο ντίλιγκερ της πολιτικής ( ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της φερόμενης ως απαλλαγμένης από το βραχνά της τρομοκρατίας χώρας).

Αντε και να δούμε που θα πάει το χάλι μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";