Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

H Δραγώνα απειλεί την ηρωική Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΤΩΡΑ!

Αυτή που δε δίδαξε ποτέ σε σχολική αίθουσα και πηρε διδακτορικό χωρίς master δίνει συμβουλές στη κυρία Νικοπούλου!!!
Διαβαστε και φρίξτε:

Συλλογή υπογραφών: Να αποσυρθεί η κ. Θ. Δραγώνα από την γ.γ. του υπ. Παιδείας (http://www.ardin.gr/node/2707)

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ:
    ΚΑΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έδιωξε τελικά.

    http://www.xronos.gr/detail.php?ID=54149

    27.03.2010

    Η Xαρά Νικοπούλου έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της Ηλία Ελευθεριάδη, φωτογραφήθηκε με τα παιδιά του σχολείου, είχε εγκάρδια συνομιλία με τους γονείς τους, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε από το νέο εκπαιδευτικό έτος θα είναι σε σχολείο του 3ου διαμερίσματος Θεσσαλονίκης αποχαιρετώντας το Δέρειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τη βάλει την "κυρία" Δραγώνα κάποιος στη θέση της. Φαίνεται πως η "κυρία" είναι ανθέλληνας και εξυπηρετεί ξένα κέντρα αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως να δοθει στην κα. Δραγωνα η τουρκικη υπηκοοτητα και να παει στην Τουρκια να κανει καρριερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χαρά Νικοπούλου φεύγει από το Δέρειο, αφού έκανε στο ακέραιο το καθήκον της. Το κομματικό κράτος της Αθήνας ουδέποτε ασχολήθηκε με το τι συμβαίνει εκεί πάνω και ποτέ δεν την συμπαραστάθηκε. Αντιθέτως μάλιστα, απ' όσα γράφει το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι δυνατον να μην ειναι ανθελληναs η εν λογω κυρια οταν η προησταμενη τηs και εννοω την υπουργο παραπαιδειαs ανηκει στη λεσχη μπιλντεμπεργκ και ακολουθει το περιβοητο δογμα κισσινγκερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";