Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Το Βοτανοπέδι του ΠΑΣΟΚ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΠΟΔΟΜΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΖΑΜΙ


Στην περιοχή του Βοτανικού "Ναυτικό Οχυρό", το οποίο απέχει περίπου 700 μέτρα από το νέο σταθμό του Μετρό, στον Αγιο Σάββα.

Το Ελληνικό Δημόσιο παραχώρησε την έκταση, ενώ τη χρηματοδότηση είχε αναλάβει η Σαουδική Αραβία.

Το σχέδιο προβλέπει επίσης την τοποθέτηση ενός ιμάμη που θα αμείβεται από το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά προβλέπεται επίσης ότι η κάθε μουσουλμανική κοινότητα θα έχει το δικαίωμα να φέρει τον δικό της θρησκευτικό λειτουργό.

Στον Βοτανικό (εκεί που έχει κορμοράνους και ρέμα) θα φτιάξουν ένα τεράστιο τζαμί οι μουσουλμάνοι της Αθήνας.Επειδή οι 131 υπερευαίσθητοι πολίτες (του ΣΥΡΙΖΑ) που σταμάτησαν το γήπεδο του ΠΑΟ,τώρα σίγουρα δεν θα πάνε την υπόθεση στο Στε...Θα την πάω όμως εγώ.

Και καλώ και την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας να σταματήσουμε την ανέγερση του τζαμιού,γιατί θα ενοχλεί τους κορμοράνους.
Άσε που θα μας χαλάσουν και το μητροπολιτικό πάρκο που ονειρευόμαστε χρόνια..

Η υπόθεση πρέπει να πάει αμέσως στο Στε,να δούμε ποιοι ΤΕΛΙΚΆ δίνουν οικοδομικές άδειες (ενώ από αυτούς που έχουν οικοδομική άδεια και αποφάσεις του Στε τις παίρνουν πίσω) και ποιοι δίνουν οικόπεδα που ανήκουν στους Έλληνες πολίτες (του Ελληνικού στρατού) για να αναγερθούν τζαμιά μόλις 5 λεπτά από την Ακρόπολη..


Βοτανοπέδι μυρίζει η υπόθεση δις Μπιρμπίλω..

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_6075.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";