Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ολλανδία: το υπόδειγμα πολυπολιτισμικότητας καταρρέει διότι οι Ολλανδοί ξυπνάνε. Εμείς;


Ανησυχητική ενίσχυση της "ακροδεξιάς"  υποστηρίζουν τα ελληνικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου στις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Ολλανδία, καθώς το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) Γκέερτ Βίλντερς, κατάφερε να επιτύχει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά(μ.ο. 20%).

Ποιος είναι ο Γκέερτ Βίλντερς  και το Κόμμα της Ελευθερίας;

Είναι αυτός που ....

  • υποστηρίζει ότι η Τουρκία δεν έχει σχέση με την Ευρώπη
  • χαρακτηρίζει το Ισλάμ φαινόμενο ανάλογο του φασισμού
  • συγκρίνει το Κοράνι με το Mein Kampf ( «Ο Αγών Μου» ) του Αδόλφου Χίτλερ
  • θέλει  πολιτική  συνδυασμένη με τον οικονομικό φιλελευθερισμό και συντηρητισμό
  • απορρίπτει την δογματική και ολοκληρωτική ιδεολογία του πολυπολιτισμού
  • θέλει μία εβραιο-χριστιανική κοινωνία.
Είναι αυτό "ακροδεξιά" πολιτική και "ακροδεξιές" θέσεις;
Η wiki πάντως δεν τον αναφέρει ως "ακροδεξιό" ή το κόμμα του..

http://en.wikipedia.org/wiki/Geert_Wilders
http://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Freedom

Όλη η Ευρώπη ξυπνάει απορρίπτοντας τα αποτυχημένα πειράματα εκτός από την Ελλάδα. Και υπεύθυνη δεν είναι μόνο η πολυπολιτισμική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι Έλληνες.

Ακρίτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";