Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ… ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ

Αδίκως ορισμένοι κακοήθεις bloggers επιτίθενται κατασυκοφαντώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, ως άνθρωπο μειωμένης εθνικής συνειδήσεως, ως εθνικά αλαφροϊσκιωτο, και άλλες τέτοιες παντελώς ανυπόστατες βρωμιές.

Ο άνθρωπος ήρθε και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.
Αγωνίζεται να επαναφέρει… να ανορθώσει… να σιάξει επί το λαϊκότερον τον ασυμμάζευτο που βρήκε σ αυτή τη χώρα.


Δε θα αντιμετώπιζε λοιπόν με την τρέχουσα βαρύτητα τον εκσυγχρονισμό της εικόνας της πατρίδας του???
Δε θα επιμελούνταν για το άψογο και το …in της εμφάνισής της διεθνώς???

Και θα ήταν δυνατόν στα πλαίσια αυτής της γεμάτης αυταπάρνηση προσπάθειας να του διαφύγει το κύριο…




Φυσικά και όχι…

Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αποφασισμένος να καταδείξει προς πάσαν κατεύθυνση, πως όποια χαμούρα τολμήσει να σκεφτεί κακό γι αυτή τη χώρα, θα βρει απέναντί της το ανανεωμένο… το υπερυψωμένο… το jeffroποιημένο… και ελαφρώς ηλιοκαμμένο φρόνημα της Νέας γενιάς Ελλήνων πολιτών που ετοιμάζει.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της υπέρτατης προσπάθειας…

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΧΤΡΩΝ…
ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΑΛ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο JEFFREY...


ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΚΑ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑΕΡΟΒΙΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ.
ΡΥΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΗ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο JEFFREY...


ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ. ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΤΕΡΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΤΩΝ ΟΧΤΡΩΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ… ΒΕΒΑΙΩΣ


ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙΜΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ JEFFREY ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΣΘΕΝΟΥΣ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ… ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΙ ΣΕ … «ΒΑΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΓΙΟΜΙΣΩ» ΔΗΛΑΔΗ.


ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΩΝ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΑ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ...

ΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΗΔΗ...

ΠΑΡΤΑ JEFFREY…


NAI MAMA…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";