Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η Βουλή των Ελλήνων θα ψηφίσει την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας;

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Ποιος φανταζόταν το 1974 ότι όσα έλεγε σε ομιλία του εκείνη την χρονιά στην Ουάσιγκτον ο Κίσινγκερ θα εφαρμόζονταν ύστερα από 36 (μόνο) χρόνια από ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ο ιδρυτής του οποίου επαγγελόταν τότε εκείνο το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»:

«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή…»

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, αρχίζει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», αποδομούν πλέον το ίδιο το Έθνος. Κι αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες πάσης προελεύσεως, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Θα πρέπει να διασφαλιστούν τα νόμιμα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως και των Ελλήνων, τα οποία καταστρατηγούνται το ίδιο από την αυθαιρεσία του κεφαλαίου. Το Ελλαδικό κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.

Όμως, η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα κανενός πλην των Ελλήνων. Η απονομή της είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ελληνικού κράτους, μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος, και έτσι θα πρέπει να παραμείνει.

Καλούμε όλους τους Έλληνες βουλευτές να καταψηφίσουν το πιο επικίνδυνο νομοσχέδιο που κατατέθηκε ποτέ στο Κοινοβούλιο.

Η Ελλάδα δεν είναι off shore για παραγωγή ευρωπαίων πολιτών!

www.antinews.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ...ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.

    ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

    Ο ΑΦΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "δήλωση" Κίσιντζερ δεν έχει γίνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";