Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ… ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

Το Κίνημα Εθνικής Σωτηρίας μπαίνει εκ των πραγμάτων μπροστά σε μεγάλες ευθύνες, αλλά και προκλήσεις. Δεν έχει ανάγκη από ουραγούς αλλά από πρωταγωνιστές και αποφασισμένους ηγέτες.

Οι δημοσκοπήσεις έχουν το πλεονέκτημα να αφήνουν το περιθώριο στους εμπνευστές να «παίζουν» με τα ερωτήματα χειραγωγώντας κατά τρόπο ουσιαστικό και τις απαντήσεις.

Όταν όμως αυτό το «παιχνίδι» δεν επαρκεί για να αποκρύψει… να ακυρώσει… ή να μεταστρέψει τη λαϊκή δυσαρέσκεια…

Τότε όλοι οφείλουν να σταθούν όρθιοι μπροστά στις μεγάλες τους ευθύνες.
 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πρετεντέριος δημοσκόπηση της GPO, μπορεί να μην ανέδειξε πολλές αλήθειες, αλλά δεν κατάφερε να κρύψει μια οδυνηρή και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενη πραγματικότητα.

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ… ΞΕΦΤΙΖΕΙ… ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Στο 52,9% τα ποσοστά του δικομματισμού αθροιστικά. Δηλαδή στο ιστορικά κατώτατο όριο τους κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μεταπολιτευτικής περιόδου...

Η μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαφορά μπορεί να παραμένει σε γενικές γραμμές αναλλοίωτη, αλλά αυτό απαντά μόνο στο ερώτημα του «ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο».

Δεν τίθεται πλέον θέμα καταλληλότητας κανενός από τους δυό.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Το πρόβλημα δεν είναι τα μέτρα αδιεξόδου αλλά η πολιτική εξαπάτηση.
Το πρόβλημα δεν είναι η ανικανότητα διαχείρισης, αλλά η πολιτική χρεοκοπία.
Το πρόβλημα δεν είναι μια απλά λαθεμένη επιλογή αναφορικά με την κατεύθυνση διεξόδου, αλλά η συνειδητή επιλογή συγκάλυψης, σε συνδυασμό με την κοινωνική εξαθλίωση, την εθνική απαξίωση, και την κυριαρχική αποδυνάμωση της χώρας.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ .

Τα μικρότερα κόμματα απλώς φωνασκούν.
Επιμέρους προτάσεις που δικαιολογούν την αντιπολιτευτική τους φωνή διαθέτουν.
Στερούνται όμως συνολική πολιτική πρόταση έμπνευσης, δράσης και πολιτικής ανατροπής.

Γι αυτό και δεν αποτελούν πλέον ούτε καν αποκούμπι. Δεν έχουν τίποτε να τσιμπολογήσουν, από τη διαδικασία φθοράς και πολιτικής αποσύνθεσης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Η ίδια η ΝΔ εν προκειμένω, δε χρεώνεται μόνο το όποιο κυβερνητικό της παρελθόν από το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι εύκολο να απογαλακτισθεί αφού πρόδωσε στοιχειώδεις δημοκρατικές και διαχειριστικές ελπίδες…

Πρωτίστως χρεώνεται το θολό πολιτικό της παρόν και το από κάθε άποψη αβέβαιο πολιτικό της μέλλον. Θολό και αβέβαιο, όχι για την όποια κομματική της υπόσταση απλά. Αλλά για το πολιτικό έλλειμμα στην ίδια την πολιτική της. 

Πρόκειται για μια πολιτική που εκ των πραγμάτων είναι καταδικασμένη σε αυτό το πολιτικό έλλειμμα, γιατί αυτή είναι η φύση της, αυτές είναι οι καταβολές της, τέτοιες είναι οι προσκολλήσεις και οι δεσμεύσεις της, η ίδια της η φιλοσοφία και οι αναφορές της.

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ «ΤΕΧΝΙΚΕΣ» ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΙΣ – ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.

Κάτι τέτοιο θα προϋπέθετε την πολιτική της μεταμόρφωση κι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί αλλά και παράλογο να το περιμένουμε.

Το σημαντικότερο συμπέρασμα που θέτει επί τάπητος αυτή η δημοσκόπιση, και το οποίο θα αναδεικνύεται με τρόπο κραυγαλέο και χαρακτηριστικό όσο περνούν οι μέρες... είναι η ανάγκη ανατροπής του πολιτικού συστήματος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ…


ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.


ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ.


ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Τώρα πια ξέρουν πως δεν έχουν τίποτε να ελπίζουν από αυτήν.
Έχουν όμως κάθε λόγο να την φοβούνται και να θέλουν να την αποδυναμώσουν και εν τέλει να την παροπλίσουν.

Αυτοί το μήνυμα το πήραν.

Είναι καιρός να το πάρουμε και όλοι εμείς.

Η Ελληνική κοινωνία ζητάει πρωταγωνιστές, ζητάει μπροστάρηδες αποφασισμένους.
Κυρίως όμως ζητά μια διαφορετική πολιτική πρόταση.
Μια πρόταση συνολική και ενιαία.
Μια πρόταση που δε θα καταγγέλλει απλά τις πολιτικές των άλλων, αλλά θα εμπνεύσει η ίδια σε μια διαφορετική πολιτική διαδρομή.

Οι μέρες αυτών που κυβερνούν είναι μετρημένες. Οφείλουμε να το πιστέψουμε, να εμπνεύσουμε και να ξεσηκώσουμε τον ελληνικό λαό να τους διώξει νύχτα.

Να φέρουμε στον τόπο μας την Ανατολή.

Το Κίνημα Εθνικής Σωτηρίας μπαίνει εκ των πραγμάτων μπροστά σε μεγάλες ευθύνες, αλλά και προκλήσεις. Δεν έχει ανάγκη από ουραγούς αλλά από πρωταγωνιστές και αποφασισμένους ηγέτες.
 

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ !!!!!!

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!!

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


    Προτείνω αφού εξακριβώσουμε που μένει ο καθείς από τους 300 της Βουλής και άλλοι θολοκουλτουριάρηδες (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)να φτιαχτεί ένα ταμείο από Πατριώτες Έλληνες και ειδικά κατοίκων περιοχών που έχουν προβλήματα με τους μετανάστες πχ. ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ κ.λπ το οποίο ταμείο θα το διαχειρίζονται οι ίδιοι κάτοικοι των περιοχών.
    Τα χρήματα αυτού του ταμείου που θα εισφέρουμε άπαντες και ανάλογα με τις δυνάμεις του καθενός ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ.

    Α. ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    Β. ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ.
    Γ. ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    Δ. ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ε. ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΑ.
    ΣΤ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ Η BLOGS
    TOY ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ KAI ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΓΡΑΦΤΕ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";