Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Oργανωμένο σχέδιο για την αποδυνάμωση της συγκεντρώσεως στις 6 Φεβρουαρίου


1. Κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια από 100 κουκουλοφόρους σεσημασμένους αναρχικούς.

2. Δολοφονική επίθεση "αγνώστων" κατά μελών χριστιανικού συλλόγου στην οδό Σόλωνος που κολλούσαν αφίσες για την αυριανή συγκέντρωση.


3. Καταδίκη από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης του Ηγούμενου Μεθόδιου Παπαλαμπρακόπουλου και του Γρηγορίου Πολυχρονίου (δύο από τους καταληψίες της Μονής Εσφιγμένου), σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών τον καθένα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!

5 σχόλια:

  1. ΔΙΑΔΟΣΕ ΤΟ

    ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ:
    1) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ)
    2) ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    3) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
    4) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ
    5) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
    6) ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
    «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΕΙΑ ΟΛΟΙ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω, πάρτε το χαμπάρι ανελλήνιστα καθάρματα και λοιπά ανθελληνικά παλιοτόμαρα, εδώ είναι ΕΛΛΑΣ και θα παραμείνει ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";