Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Στηρίξτε το dhmopshfisma.blogspot.com με ένα απλό κλικ!


Αγαπητοί φίλοι,

το http://dhmopshfisma.blogspot.com/ αποτελεί τη πρώτη σε μαζικότητα συλλογική έκφραση χρηστών του διαδικτύου της ελληνικής blogoσφαιρας.

Είναι οξύμωρο η κοινή συνισταμένη 300+ blogs με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για το μεταναστευτικό να μην είναι στη πρώτη θέση ΟΛΩΝ των ελληνικών blogs.

Προσθέστε ένα banner ή απλά το link (http://dhmopshfisma.blogspot.com/) στην ιστοσελίδα σας και σε όλα τα φόρουμ που συμμετέχετε.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ!
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

4 σχόλια:

  1. Xese mas k esi me ta psifodeltia, exeis gemisei me spam ola ta blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Xese mas k esi me ta psifodeltia, exeis gemisei me spam ola ta blog."

    Ίσως έχει δίκιο, αλλά να κρατηθεί εκείνο το "μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται." Έλεος πια μ' αυτή την κωλογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή σε μπλογκ υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας, να λογοκρίνεται η πρόταση του Ρήγα και των 3 πρώτων Συνταγμάτων (που τώρα απολαμβάνουν οι Ελβετοί), για ενιαίο ψηφοδέλτιο, ώστε να μην τρομάζουν οι ακραίοι που μπορεί να ενωθεί το 80-90% των Ελλήνων;
    Κι άλλο διαίρει και βασίλευε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ προσθέστε τόν ιστότοπό μου, στούς υποστηρικτές του δημοψηφίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";