Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑLTER


ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ


Πάρτε όλοι τηλέφωνο στο ΑLTER και κράξτε τους.

210-5707000

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ




egersis

3 σχόλια:

  1. Το Alter έκανε ένα καλό συμβιβασμό. Ο Τράγκας θα μπορεί να τα "ρίχνει" στο ΠΑΣΟΚ και τα λαμόγια γενικά. Αλλά αν θέλει...... Πρέπει να υποστηρίξει τους εθνοκτόνους και το νομοσχέδιο τους, αλλιώς, ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ . Τα ίδια έκανε και το Mega στο μεσημεριανό δελτίο της 6/2 ,ώρα 2μμ ,μια ώρα δηλ. πριν την συγκέντρωση , η τηλεπαρουσιάστρια είπε :Υπάρχει διαδήλωση " αντιρατσιστών " στην Ομόνοια και τα Προπύλαια ,από όπου έδειξε πλάνα προσπαθώντας να παρουσιάσει μεγάλο τον αριθμό των συγκεντρωμένων εστιάζοντας με κοντινό πλάνο σε περιφερόμενη ομάδα και όχι γενικά στον χώρο . Συνεχίζοντας ,είπε ότι υπάρχει επίσης συγκέντρωση "ακροδεξιών " αλλά "ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός" . Το μήνυμα σαφές. Μην κατέβετε γιατί θα σας σπάσουν στο ξύλο . Αλλωστε ,οι ευγενείς αυτοί αντιρατσιστές ιδεολόγοι φρόντισαν εγκαίρως να προπηλακίσουν διερχόμενους πολίτες στα Προπύλαια,με την γνωστή ηρωϊκή τους μέθοδο : 20 εναντίον ενός κατά προτίμηση ηλικιωμένου ,μοναχής κλπ, χωρίς η παρευρισκόμενη Αστυνομική δύναμη να επέμβει. Να είμαστε και ευχαριστημένοι που δεν συνέλαβε τους προπηλακιζόμενους .
    Χθες (7/2) στο Alter , στο δελτίο των 7μμ ,με συνεχόμενα τρέιλερ έγραφαν : "Δείτε σε λίγο - ο Ιερώνυμος καταδικάζει τις ακραίες απόψεις του Αμβρόσιου" .Οποιος είχε την υπομονή να κάτσει να δει τις δηλώσεις του Ιερώνυμου ,μετά από 20 τουλάχιστον λεπτά και σειρά διαφημίσεων,όπου 10 είδαν τα τρέιλερ και πιθανώς ένας την είδηση ,θα έβλεπε ότι δεν είπε κάτι τέτοιο . Ο Ιερώνυμος είπε ότι η Εκκλησία δεν έφερε τους μετανάστες ,ούτε είναι αρμόδια να τους διώξει και θα δώσει ένα πιάτο φαί σε όσους πάνε σ άυτήν κλπ.Οταν ρωτήθηκε για τις απόψεις Αμβρόσιου και των άλλων Μητροπολιτών ,είπε "Δημοκρατία έχουμε ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τις απόψεις του ,η ιστορία θα κρίνει" . Τίποτα περί καταδίκης ακραίων απόψεων .
    Πώς είχε χαρακτηρίσει τους συναδέλφους του εκείνος ο Αμερικανός δημοσιογράφος; "Διανοούμενες πόρνες" .Αντε καλέ ,σύμπτωση!
    Ομως εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες . Αλήθεια ,έχουμε Δημοκρατία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Δημοκρατία ρε παιδιά, εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι μέχρι και η Βόρειος Κορέα είναι Δημοκρατικότερη χώρα (διαθέτει και το Yodok…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";