Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η κυβέρνηση των αντιεξουσιαστών (κατά δήλωση του ανελλήνιστου) υποθάλπει δολοφόνους


Καμαρώστε τα "ανδραγαθήματα" των αναρχικών. Περηφανεύονται που (με κράνη κ στυλιάρια) τραυμάτισαν διερχόμενους πολίτες.


Την "μαγκιά" των αναρχικών την γνωρίζουμε.
Σας την παρουσιάζουμε και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους (Indymedia):

Περιστατικό 1ο (επίθεση και ξυλοδαρμός ηλικιωμένου):
Ο ηλικιωμένος κύριος με το τραύμα και τα αίματα στο πρόσωπο κολλούσε αφίσες για την εκδήλωση Ορθόδοξων παλαιοημερολογητών.Οι αναρχικοί του επιτέθηκαν ομαδικά, τον τραυμάτισαν και στη συνέχεια ανέβασαν στο youtube τη συνέντευξή του(βίντεο) για να καμαρώνουν για το κατόρθωμά τους.



Περιστατικό 2: Πλουραλισμός (!!!) και
απόπειρες επίθεσης
και προπηλακισμών ακόμη κ μέσα στο μετρό.

Σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2010 Έλληνες Ορθόδοξοι Παλαιοημερολογήτες και πατριωτικοί φορείς καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για την "απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες" στα Προπύλαια.

Οι γνωστοί "πλουραλιστές" αναρχικοί κατέλαβαν από χθες το βράδυ τα Προπύλαια για μην επιτρέψουν να γίνει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Έτσι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταφέρθηκε από τους διοργανωτές στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Όταν οι οργανωτές της εκδήλωσης αποφάσισαν να ενημερώνουν τον κόσμο που δεν είχε έγκαιρα πληροφορηθεί για την αναγκαστική αλλαγή του χώρου της συγκέντρωσης ώστε να μην "πέσουν" πάνω στην κατάληψη των αναρχικών, οι αναρχικοί κινήθηκαν εναντίον τους (εισέβαλαν στο μετρό).
Δείτε τι γράφουν οι ίδιοι:

Το μετρό έκλεισε αμέσως μόλις κινήθηκαν σύντροφοι προς αυτό ώστε να αναζητήσουν κάποιους ευαισθητοποιημένους που έλεγαν στον κόσμο ότι αν πηγαίνουν στην συγκέντρωση των φασιστών να βγούνε από την έξοδο της Σταδίου καθώς και εκεί υπήρχε διμοιρία.


Περιστατικό 3ο: Ξυλοδαρμός 50χρονου οικογενειάρχη οδηγού αυτοκινήτου, μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Ένας κύριος είχε την ατυχία να περνάει από τα Προπύλαια με το αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο ήταν η γυναίκα και τα παιδιά του.
Καμαρώστε τις χαρές των αναρχικών που μπόρεσαν να τον προπηλακίσουν και να προκαλέσουν φθορές στο αυτ/τό του:
πριν από λίγα λεπτά ένας φασίστας (θρασύς ή χαζός) κατέβηκε από αμάξι στη κοραή απέναντι από προπύλαια. Αμέσως έγινε αντιληπτός από κόσμο που τον απώθησε με τον δέοντα τρόπο
Διαβάστε την περιγραφή του ίδιου περιστατικού από κάποιον άλλο αναρχικό:
Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, ο οποίος σύρθηκε στην άσφαλτο, έφαγε γερό ξύλο από 40 κρανοφόρους και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των 2 μικρών παιδιών του. Τα παιδάκια έκλαιγαν γοερά, για αυτό και οι κρανοφόροι χτυπούσαν τα παλούκια τους πάνω στο αυτοκίνητο για να σταματήσουν επιτέλους.


Περιστατικό 4ο: Ξυλοδαρμός διερχόμενου μοτοσικλετιστή

Παραθέτουμε την είδηση έτσι όπως παρουσιάστηκε από τους ίδιους:
Αφού βεβαιώνονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα, μετά,κατά το δοκούν,άρχιζε το ξύλο. 50χρονος διέπραξε το έγκλημα να φοράει κράνος που έλεγε "Εν τούτω νίκα".....

Επειδή δηλαδή ο μοτοσικλετιστής είχε στο κράνος του το "Εν τούτω νίκα", τον έριξαν κάτω από τη μοτοσυκλέτα του, τον χτύπησαν άγρια, του πήραν το κράνος ενώ η μοτοσυκλέτα του αφού δέχθηκε "το ξέσπασμα των αναρχικών" έμεινε για ώρες πεσμένη στο δρόμο μπροστά στα Προπύλαια.
Λίγες ώρες μετά γέμισαν το Indymedia με φωτογραφίες από το κράνος και τη πεσμένη μοτοσυκλέτα. (ειλικρινά είναι άξιοι θαυμασμού οι αναρχικοί ... εκατοντάδες κρανοφόροι να μπορούνε να νικήσουν έναν μοτοσικλετιστή...)


Περιγραφή από το zougla.gr
Δείτε και πως παρουσίασε την κατάληψη στα Προπύλαια και τις επιθέσεις των αναρχικών σε διερχόμενους το zougla.gr


Νωρίτερα, εκτυλίχθηκαν μικροεπεισόδια, όταν, για άγνωστο λόγο, οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε πεζό. Παρότι στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αυτές δεν επενέβησαν.


Διαβάζουμε λοιπόν ότι όταν οι διαδηλωτές (δηλ αναρχικοί) επιτέθηκαν στον πεζό, "οι αστυνομικές δυνάμεις" δεν επενέβησαν.

Συγχαρητήρια κύριε Χρυσοχοϊδη...

http://stop-indymedia.blogspot.com/2010/02/blog-post.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";