Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Αν αντέχουμε λέει!!!

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=133253

Δεν γίνεται να καθιερωθεί για 365 μέρες το χρόνο;;;

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ "Ε" ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΡΥΠΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ)
    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
    Αλλάζει εκ νέου ο κώδικας Ιθαγένειας. Έλληνας πλέον θεωρείται όποιος δηλώσει ότι
    θέλει να γίνει, όπου κι αν βρίσκεται. Αυτόματα του χορηγείται ταυτότητα, δίπλωμα
    οδήγησης και δωρεάν συμμετοχή σε 2ΜΚΟ ενώ του προσφέρεται και κρουασάν.
    Η Ελευθεροτυπία αποφάσισε να κυκλοφορεί ως ένθετο του Ιού κάθε Κυριακή καθώς πλέον είναι μόνο εβδομαδιαία. Το ΒΗΜΑ δίνεται πλέον δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ.
    Τα ΝΕΑ δίνουν 5 Ευρώ δώρο σε όποιον τα αγοράσει και σημειώνουν νέο ρεκόρ
    κυκλοφορίας. Το VETO κυκλοφορεί με 30 προσφορές όπως κράνος, αλεξίσφαιρο γιλέκο και γάντια του μποξ και κόστος 1Ε αλλά μόνο στη ζούγκλα της Αθήνας και της Αφρικής πλέον γιατί η ασφάλεια δεν πρέπει να κοστίζει ακριβά. Ξεπερνάει σε κυκλοφορία τα ΝΕΑ και κάνει ρεκόρ από την εποχή του Γουτεμβέργιου, καθώς όλοι παίρνουν από 10 για να έχουν ανταλλακτικά όλο το χρόνο.
    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
    Ουρές σχηματίζονται στο Τελωνείο Πιερίας από όσους θέλουν να πάνε για μπάνιο στον Πλαταμώνα καθώς οι υπάλληλοι ζητούν απόδειξη διοδίων αλλά κανείς δεν έχει.
    Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανσυνομοσπονδιακών εξετάσεων της χρονιάς. Πρώτος με 19.999 μόρια αναδείχτηκε ο Γιώργος Ανάρχουλας που επέλεξε τη σχολή Αντιρατσισμού και Δημόσιας Διαβούλευσης. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Αρη Προπαγανδοπαπαρολόγου γιατί δεν έγινε γιατρός απάντησε με γνωστή φράση του παλιού ηθοποιού Καλογήρου.
    ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ 364 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΤΗΝ "Ε"??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ? Η ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η "Ε" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΜΕ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΤΗΔΕΣ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";