Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!

ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ! ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΠΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! (ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ)


Και ιδού το ντοκουμέντο για την ανάρτηση της Αιγυπτιακής σημαιας απο...μετανάστη στη περιοχή της πολύπαθης Πλατείας Αττικής.

Και εις άλλα με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηγή:"ΔΙΚΤΥΟ" ((ΕΛ))

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/blog-post_6686.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";