Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Μα καλά για πόσο “βλήτα” μας περνάνε;


Θ. Τζάκρη: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ


Μα καλά για πόσο “βλίτα” μας περνάνε; Τι άλλο θα ακούσουμε; Ειδικά αυτή η κυρία όπου καλείται να μιλήσει κάνει αισθητή την παρουσία της με αυτά που εξαπολύει στους ανυπεράσπιστους συνομιλητές της. Έτσι, μετά τους “νόμιμους μετανάστες που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα“, την ευφράδεια της και αυτά που “πρόκειται να συμβούν”, μας είπε και αυτό και μας αποτελείωσε! “Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ”
Τι μας λέτε κα Τζάκρη! Μας γυρίσατε δεκαετίες πριν, τότε που οι πολιτικάντηδες γύριζαν στα χωριά και αράδιαζαν παραμύθια στους αγράμματους χωρικούς. Ντροπή κι είστε νέα πολιτικός!
http://teachers-limnou.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

Θεοδώρα Τζάκρη: Υφυπουργός Εσωτερικών. Εκλέγεται στο Ν. Πέλλας. Κύριο χαρακτηριστικό της οι ανύπαρκτες ρητορικές ικανότητες και τα συνεχή σαρδάμ. Ως βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ζητήσει την ίδρυση τμήματος ΤΕΙ στα Γιαννιτσά για μικροπολιτικούς λόγους.
Πρώτα δείγματα γραφής τουλάχιστον αποθαρρυντικά, πέταξε με τη περιβόητη μεταμεσονύκτια πτήση της "Ολυμπιακής" για Θεσσαλονίκη, δέχθηκε το δωράκι-laptop του "Πρώτου Θέματος" και διοργάνωσε την εκδήλωση για την "Ημέρα του Μετανάστη" στη πλατεία Κουμουνδούρου με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ενώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία.
Έχει δηλώσει: "Η Ελλάδα είναι μια φιλική χώρα για τους μετανάστες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";