Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και "ΚΚ"Ε* ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ * ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΚΕ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

Ουδεμία σχέση έχει το σημερινό μεταλλαγμένο ΚΚΕ με τουσ Ιστορικούς Ηγέτες του! Καθαρά εκμεταλλεύεται την νεότητα με έναν ψευδό προοδευτισμό και το τελικό αποτέλεσμα να μετατρέψει όλους τους Έλληνες σαν αυτούς που εισέβαλαν στην πατρίδα μας! Καμία θέση η πράξη που κάνει δεν συντελεί στο συμφέρον του ΕΛΛΗΝΑ εργάτη! Εντελώς εκτός γραμμής από τους μεγάλους Ιστορικούς του Ηγέτες. Πολύ Πιθανόν οι σημερινοί ψευτοεργατοπατέρες «κουμουνιστές» να εκτελούντο από τους ίδιους, αν ζούσαν ακόμα! Παραθέτουμε τα παρακάτω κείμενα από ΜΑΡΞ και ΕΝΓΚΕΛΣ, έτσι για να μην σας δουλεύουν! Εθνικιστές με παπάκια (που κάνουν 2 δουλείες) και μένουν στα Πατήσια, «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» αραχτοί με BMW που μένουν στον Διόνυσο! Ξυπνάτε! Αυτοί έχουν βάψει στο αίμα τον Ελληνικό λαό με σκοπό να κάνουν τον τόπο μας Αλβανία, την μάνα μας καθαρίστρια και την αδελφή μας πόρνη!
Διαβάστε τα κείμενα και βγάλτε συμπέρασμα!


ΠΗΓΗ:
ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΝΤΟΥΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΨΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΞ
Σταχυολόγηση ενδεικτικών φράσεων (αυτούσιων ή διασκευασμένων) και πολιτικών Αρχών των γεναρχών του κομμουνισμού για τα αίτια και τις συνέπειες της μετανάστευσης, καθώς και για την πολιτική του εργατικού κινήματος απέναντι της:
«Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας».
«Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε εχθρικά στρατόπεδα που μισούνται αναμεταξύ τους».
«Αυτός ο ανταγωνισμός ντόπιων και ξένων εργατών είναι το μυστικό της ανικα-νότητας της ντόπιας εργατικής τάξης να οργανώσει το εργατικό επαναστατικό της κόμμα και να πραγματοποιήσει την κοινωνική επανάσταση. Είναι το μυστι¬κό της διατήρησης της καπιταλιστικής τάξης στην εξουσία».
«Ο εφοδιασμός της ντόπιας αγοράς εργασίας με ξένα εργατικά χέρια, ρίχνει τους μισθούς καθώς και την υλική, ηθική και πολιτισμική θέση της ντόπιας εργατικής τάξης».
«Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών, καθώς ρυθ-μίζουν τη ροή της διεθνούς μεταφοράς εργατικών χεριών ανάλογα με τις ταξικές τους ανάγκες».
«Αποτελεί ολοφάνερη αλήθεια πως ούτε η μετανάστευση, ούτε το άνοιγμα νέων αγορών, ούτε το ελεύθερο εμπόριο θα εξαλείψουν την αθλιότητα των εργαζόμε-νων τάξεων, αλλά αντίθετα, θα βαθύνουν και θα οξύνουν τους κοινωνικούς αντα-γωνισμούς».
«Οι ΕΠΑ ανέπτυξαν μια γιγάντια γεωργική και βιομηχανική παραγωγή, απορ-ροφώντας με τη μετανάστευση το ξένο εργατικό πλεόνασμα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μια μυθική συγκέντρωση κεφαλαίων».
«Όταν, παλιά, ξεσπούσε μια απεργία σε μια χώρα, καταπνιγόταν με την εισα¬γωγή ξένων εργατικών χεριών. Η Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά ένα τέρμα σε αυτές τις μεθόδους. Έτσι οι βιομήχανοι μπορούσαν πια να υπολογίζουν μόνο στους δικούς τους εργάτες».

«Το Γενικό Συμβούλιο της "Διεθνούς Ένωσης Εργατών" πλησίασε τους νεοφερμέ-νους εργάτες. Την άλλη ημέρα, όταν οι εργάτες αυτοί κατάλαβαν το καθήκον τους, γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους, αποζημιωμένοι για το χρόνο που έχασαν απ' το εργατικό σωματείο. Όταν έφευγαν, ερχόταν τη στιγμή εκείνη, ένα άλλο καράβι με εργάτες. Μα τούτη τη φορά τούς δεχτήκαμε εμείς, και έτσι έφυγαν πίσω με το επόμενο καράβι. Ύστερα απ' αυτά τα αφεντικά δεν μπόρεσαν να βρουν άλλους εργά¬τες κι αναγκάστηκαν να δεχτούν τα πράγματα όπως ήταν και πριν».


6. ΙΣΤ' ΚΕΙΜΕΝΟ: «Η εργατική αλληλεγγύη των εργατών ξένων χωρών να εμποδίσουν την εξαγωγή και εισαγωγή εργατών που επιδιώκει το εργοδοτικό κεφάλαιο», του Φρήντριχ Ένγκελς, 1871
Ένγκελς: Για την απεργία των εργατών πούρων στην Αμβέρσα - 1871


42. ΕΚΤ: Η μετανάστευση συγκράτησε τους μισθούς!
Στις 3 Ιούνη, κατά τη διάρκεια οικονομικού συνεδρίου στο Κίελο της Γερμανίας, ο Φερνάντεζ Ορντονέζ, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ, τόνισε ότι η παγκοσμιοποίηση και η μετανάστευση έχουν συμβάλλει στη συγκράτηση των μισθών και έχουν ενισχύσει την ευελιξία στην αγορά εργασίας" (Βλ. εφημ. "Ναυτεμπορική", 4.6.2007).

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ "ΚΟΨΙΔΙ" ΤΑ ΚΟΡΑΚΙA ΤΟΥ ΠΑΜE ΟΡΜΑΝΕ! ΣΤΕΙΛTΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!ΠΗΓΗ: ¨PATRIA MEDIA"

1 σχόλιο:

  1. Πότε θα αντιδράσουμε; Πότε θα τους πλακώσουμε στις κλωτσιές; Τι περιμένουμε; Μας τα παρουσιάζουν όλα φυσιολογικά, και θέλουν να πιστέψουμε ότι για το χάλι της χώρας φταίμε αποκλειστικά εμείς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. !!!! Φρένο στην αλητεία τώρα. Όχι άλλη ανοχή στους κοπρίτες. ΓΚ. Τρίπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";