Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

YφΠΡΟ.ΠΟ Σπύρος Βούγιας: "Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους"


"Στην πρωινή εκπομπή του ANTENA, ο κ. Βούγιας εδήλωσε, ότι “οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών, αφού το όραμα του είναι να διανέμουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα οποία προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, ότι είναι έξω από τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπούνε στην πλάτη τους μαχαίρια, απήντησε ότι «είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους». Επίσης δήλωσε ότι «είναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». Τέλος είπε ότι η «μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων Ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν»!!!

Σε παρατήρηση καταστηματαρχών για την εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά , λίγο πολύ τους είπε "δεν πειράζει, θα συνηθίσετε".

Κimon

7 σχόλια:

  1. O άνθρωπος είναι επικίνδυνος .Εκτός τόπου και χρόνου. Ας πάει αυτός στην Σομαλία να συνηθίσει τα ήθη ,τα έθιμα και τις μυρωδιές τους .Καλό θα του κάνει .Από πότε ρε έγιναν "μειοψηφία" οι αλλoδαποί εισβολείς; ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο κρούσμα δημοκρατίας από υφυπουργό...έστω και ΠΡΟ.ΠΟ

    Το λεξικό Τριανταφυλλίδη γράφει ότι δημοκρατία είναι πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αρχή της λαϊκής κυριαρχίας και που λειτουργεί με βάση τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών.


    την οποία ο υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ την γράφει στα παλιά του τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτών τις μυρωδιές, ίσως τις συνηθίσω. Των πολιτικάντηδων την μυρωδιά, ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΜΟΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΩΝ.ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βούγια να συνηθίσεις εσύ τις μυρωδιές τους.

    Και σου εύχομαι και τις μυρωδιές τους να συνηθίσεις, και στο σπίτι σου μέσα να τους βάλεις, και στην γαμπρό να κάνεις και έναν απο αυτούς. Θα είσαστε μία ευτυχισμένη οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο άνθρωπος, και οι συν αυτώ, (αν προλάβουν) θα φύγουν μια νύχτα για άλλες χώρες, θα γεράσουν εκεί, θα ψοφολογήσουν εκεί και εκεί θα μείνουν τα κόκαλά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. [ … Επίσης δήλωσε ότι «είναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». … ]

    Όπως όλοι οι φανεροί και κρυφοί της προπαγάνδας, ο κ Βούγιας δεν διευκρινίζει δύο ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ πράγματα:

    1) Για ποια μειοψηφία μιλάμε; Σε ποιους αναφέρεται ρε παιδί μου.
    Αναφέρεται στο 95% των Μεταναστών που ήρθα στην χώρα μας με το «έτσι θέλω», και χωρίς έλεγχο ποιος είναι ο καθένας;
    Αν ναι, τότε, ο ιδιοκτήτης λαός πρέπει να πάμε στα Δικαστήρια να μάθουμε τι γίνεται πίσω (και πάνω) από την πλάτη μας, από τον κ Βούγια και λοιπούς.

    2) Για ποια δικαιώματα μιλάμε;
    Όχι, γιατί τρελαίνομαι με το κάθε βαλτό.
    Λέμε για το αν θα δώσουμε ένα πιάτο φαί, και θα πάει ένας γιατρός να δει τον άνθρωπο;
    ή
    Το αν θα γράψουμε το μισό μας σπίτι σε αυτόν που μπήκε από το παράθυρο και με το «έτσι θέλω»;

    Αν βρίσω χυδαία, από την φοβερή μου αγανάκτηση, θα πάω και μέσα;
    Αν βγω και πετάω μολότοφ θα είμαι κακός;

    Πως με βλέπει ο κάθε κ Βούγιας, ακριβώς, να καταλάβω.
    Με βλέπει για πολύ λαλάκα, ή λίγο; Για λαλάκα, πάντως, σίγουρα με βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";