Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010! - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!



5 σχόλια:

  1. καλησπερα σας
    ειμαι κ εγω μαζι σας
    ΥΠΕΡ του δημοψηφισματος για το μεταναστευτικο

    http://newmagicrobot.wordpress.com/2010/01/02/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ....ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι στα Δημοψηφίσματα.
    Η μετανάστευση αυτή στην Ελλάδα είναι ένα αχρείαστο και το έσχατο τερατούργημα.
    Οι μετανάστες δεν ήρθαν να γίνουν Ελληνες και πάνε όπου τη βρούν καλύτερα. Εμείς πρέπει να συμβάλουμε στη χώρα μας κανονικά και ποιοτικά. Οι πολιτικοί που επικρατούν δεν είναι οι καλύτεροι πολίτες, και συμπεριφέρονται ως φανεροί μισέλληνες. Η πολιτική τους με προσβάλει φοβερά. Με χρηματικές παροχές εν μέσω κάποιας κρίσης, εξαγοράζουν ένα ελάχιστο πλεόνασμα ψήφων. Ο υπέροχος Ελληνισμός είναι πάνω από τους νόμους, πάνω απο το Σύνταγμα. Ποιός τυχερούλης δημαγωγός ή νομοθετάκος μπορεί να νομοθετήσει τη καταστροφή του Ελληνισμού που θριαμβεύει πάλι σε όλους τους υπέροχους στοίβους και σε άκρως ζηλευτή ποιότητα.
    Απόστολος Θάνος, Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά για όλους τους Συνέλληνες. Ψάχνω βίντεο που να λέει ο Ανδρέας Παπανδρέου " Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" για δημιουργία βίντεο- απάντηση στο θέμα για δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό κλπ.
    Περιμένω απαντήσεις και λινκς.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ???
    Τι λετε μωρε? Να φυγουν ολοι τους.
    Τους ταιζομε,χτιζομε τις χωρες τους,Αλβανοβουλγαριες κ.λ.π., και μας ληστευουν,μας σκοτωνουν.
    Κοιμαμαι ρε,με μαχαιρι διπλα στο μαξιλαρι,εγω που παλιοτερα δεν κλειδωνα το σπιτι οταν εφευγα.
    Βαλαμε καγκελα στα παραθυρα, δεν τολμαμε να κυκλοφορουμε πεζοι την νυχτα,φοβομαστε για τους δικους μας που ειναι ηλικιωμενοι και μονοι,αγοραζομε συναγερμους.Που? σε μια χωρα που πριν καμποσα χρονια γελουσαμε για την βια που υπηρχε στην Β.Ευπωπη.
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";