Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Τι έλεγε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τρία χρόνια πριν για την υπηκοότητα;

ΤΑ ΝΕΑ, 27-3-2007: “Ναι στην αυτόματη υπηκοότητα, ναι και στη διπλή υπηκοότητα”
Διαβάστε τις ακριβείς δηλώσεις, όπως γράφτηκαν στα ΝΕΑ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
"Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα. Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του."
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ

3 σχόλια:

  1. Το ότι τα Νέα και το σύνολο του τύπου παραποιούν Γκεμπελικά τις δηλώσεις Καρατζαφερη (το οποίο φοβάται και λυσσαλέα μισεί ταυτόχρονα) με σκοπό να αποσπάσουν την νίκη από τα δόντια της σίγουρης ήττας δεν είναι κάτι καινούργιο! Και εδώ και αλλού το ίδιο!.
    Είμαστε ποια συνηθιμενοι.
    Αυτό που αποκρύπτετε τεχνητά από τις δηλώσεις του είναι ότι όλα αυτά προϋποθέτουν την ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΑΟΣ για ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ
    Είδατε μια λεξούλα λείπει άλλαξε το κείμενο
    ΝΔκρατες το ποπό =σαν να χτυπάτε την ευθύνη σας για την συμμαχία της ηγεσίας μας με το ΠΑΣΟΚ θα την πληρώσετε. Δεν ξεφεύγετε.
    Όχι μόνο ο ΛΑΟΣ είναι εναντίον του μπάχαλου που το βλέπετε και χαριεντίζεστε αλλά είναι το μόνο κόμμα που ανοιχτά αντιδρά!


    ΥΓ

    Ο Καρατζαφερης και ο ΛΑΟΣ ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ εντος Βουής σε αντιδραση κατα της Εθνοκτονιας του Νομοσχεδιου.

    Αν νομιζετε ομως οτι καχυποψια ειναι η οδος να πρευθουμε συντομα θα το πληρωσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε Μαρκο τωρα που τις διαστρεβλωσαν!Αυτα ειχε πει και μετα τα αλλαξε,το χουν παραδεχτει και βουλευτες του.Ψαξε λιγακι πριν μιλησεις κομματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";