Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010


Διαβάστε το παρακάτω εμετικό κείμενο που υπογράφει μία κάποια Άννα Δαμιανίδη,στη γιωργο-φυλλάδα "Τα Νέα":

"Τι μας βάζεις και κάνουμε κύριε Πρωθυπουργέ χρονιάρες μέρες, λες κι άλλη δουλειά δεν έχουμε... Μας περιμένουν στην πόρτα με δώρα και κάλαντα, με παλτά φορεμένα να φύγουμε, κι εμείς πρέπει να είμαστε χωμένοι στο Διαδίκτυο, να εξαντλούμε τις αντοχές μας για να απαντάμε στα σχόλια των σούπερ εθνικοφρόνων, φυλετιστών και άλλων φανατικών στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών, μη τυχόν και δεν καταλάβει η κυβέρνηση ότι όλος ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι σαν αυτούς. Μα σαν αυτούς δεν είναι άλλοι, δεν έχουμε όλοι τη μανία να καθόμαστε ώρες ολόκληρες να γράφουμε τέτοια, ούτε την επιμονή. Κι αν την είχαμε, αυτό μετράει; Να μπει μετρητής φρονημάτων στο Διαδίκτυο κι όταν οι προοδευτικοί περάσουν μπροστά, τότε να εφαρμοστούν τα νομοσχέδια; Είχαμε τον άλλον με τα γκάλοπ, τώρα θα έχουμε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση; Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν. Υπάρχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, η χάρτα του ΟΗΕ, οι ευρωπαϊκές δεσμεύσεις.


Δεν είμαστε στην Ε.Ε. μόνο για να παίρνουμε λεφτά, είμαστε επειδή συμφωνούμε σε μίνιμουμ αυτονόητες ανθρώπινες κατακτήσεις. Κι αν το σχολείο δεν είναι αρκετό να τα μάθουν όλα αυτά οι Έλληνες, αν τους περνάει πιο πολύ απ΄ όλα την ιδέα ότι ανήκουν σε ανώτερη φυλή, ας αναλάβει η κυβέρνηση να τους εκπαιδεύσει με πράξεις.

Καλές οι διαβουλεύσεις στο Διαδίκτυο, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορεί να τίθενται υπό συζήτηση. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ένα σωρό κόσμος που δεν έχει καν υποπτευτεί ότι στο Διαδίκτυο μπαίνει θέμα για τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα και νομίζει ότι μπορεί να κάνει γιορτές..."Με το παραπάνω κείμενο έπεσαν οι μάσκες:πλέον ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Τι μας λέει λοιπόν αυτή η "κυρία";Ότι...ενοχλήθηκε χρονιάρες μέρες με το να διαβάζει τα σχόλια των "φυλετιστών" στο Διαδίκτυο και πως "καλή η διαβούλευση,αλλά ορισμένα πράγματα δεν είναι για συζήτηση"!!!Και ότι "οι κυβερνήσεις πρέπει να κατευθύνουν το λαό",ότι "υπάρχει ο ΟΗΕ" (!!!) και άλλες τέτοιες φαιδρότητες.

Λοιπόν,επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάμε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ:

Η Δημοκρατία,διανοούμενη πόρνη που έγραψες το άρθρο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ:Ή ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Δεν μπορεί να ενοχλείσαι από την ΥΓΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ,ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και να τους αποκαλείς συλλήβδην ρατσιστές και φασίστες!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟΛΜΑΓΑΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ;

Ο ΛΑΟΣ,ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:Όσο κι αν εσύ και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" θα το θέλατε,δεν πρόκειται να σας γίνει ποτέ!

Και τελικά,χαιρόμαστε αφάνταστα που ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!

Για μια ακόμα φορά, το λέμε μπας και το εμπεδώσετε: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, μάλλον ΑΔΙΚΟΥΜΕ τις πόρνες με το να σας αποκαλούμε έτσι: αυτές τουλάχιστον ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ, έστω χρηματική...!

ΠΗΓΗ: hellas-orthodoxy

2 σχόλια:

 1. Δυστηχώς σε κάθε λαό παράγονταικαι θολοκουλτουριάρικα απορρίματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η σελίδα σας είναι βαριά στο φόρτωμα, ίσως χάνετε επισκεψημότητα, η λύση είναι να μεταθέσετε υλικό απο την home page, σε συνδέσμους ή λίστα περιεχομένων.

   

  Πάμε όλοι μαζί παιδιά.
  Μιλάμε για το σπίτι μας απέναντι σε ανθρώπους που δεν καλέσαμε, ούτε εγκρίναμε να έρθουν.
  Ανθρώπους που ήρθαν με το "έτσι θέλω".

  Πάμε όλες οι παρατάξεις, ακόμη και οι οπαδοί του "λευκού", είναι το σπίτι μας:
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο Μεταναστευτικό - Όλα τα Γραφικά, Εικόνες, Avatars, Icons

   

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";