Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ο ανθελληνισμός….των Ελλήνων

Με ανησυχεί και με προβληματίζει η «άνεση», με την οποία η κυβέρνηση εισάγει διατάξεις που παραβιάζουν το σύνταγμα της χώρας. «Το άρθρο 5 §2 του Συντάγματος, λέει ότι: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων». Δεν λέει πουθενά , ότι αποκτούν πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια.

Όλες οι εξουσίες υπάρχουν υπέρ του ελληνικού λαού και του ελληνικού Έθνους. Δεν υπάρχουν υπέρ των λαθρομεταναστών και των παιδιών τους. Η ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη συνιστά ύψιστη εκδήλωση της συνέχειας του Έθνους και δεν μπορεί να απονέμεται αδιάκριτα σε πρόσωπα που είτε λόγω της κατάστασής τους, είτε λόγω της βουλήσεώς τους, δεν εξασφαλίζουν ότι είναι ικανά να υπηρετήσουν το Έθνος.
Tο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα αυξήσει και θα πολλαπλασιάσει, την άφιξη των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, διογκώνοντας, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που ήδη έχει προκαλέσει, η μαζική άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια. Η ανεξέλεγκτη εισβολή συνιστά απειλή για τη ζωή μας και των παιδιών μας.

Όχι στην παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Τα παιδιά αυτά δεν είναι Έλληνες και δεν πρέπει να αποκτούν αδιάκριτα και ανεξέλεγκτα την Ελληνική Ιθαγένεια, διότι ανοίγει το δρόμο σε δεύτερο χρόνο, για την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στους αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και ποινικού παρελθόντος γονείς τους. Διότι οι γονείς του « Έλληνα », θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν την ιθαγένεια του παιδιού τους. Η ελληνική ιθαγένεια δεν συνδέεται με το σχολείο, διότι στο μέλλον εκατοντάδες χιλιάδες νέοι θα εισέρχονται στη χώρα μας, ως απροσδιορίστου εθνικότητας, θα φοιτούν τρία χρόνια σε ελληνικό σχολείο, και θα αποκτούν αυτομάτως την «ελληνική ιθαγένεια».
Όχι στην παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές στους παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται επίσημες μειονοτικές κοινότητες στην καρδιά όλων των ελληνικών πόλεων. Το επόμενο βήμα θα είναι η εκρηκτική εκδήλωση προβλημάτων «διαπολιτισμικής» συμβίωσης, μέσα στην απόλυτη ανομοιογένεια που δεν «νομιμοποιείται» με σχέδια νόμου τα οποία αποθρασύνουν τους εισβολείς. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες είναι απολύτως αντισυνταγματική. Το δικαίωμα ψήφου δεν είναι ατομικό δικαίωμα. Δεν παζαρεύεται με κανέναν. Δεν εκχωρείται ανεξέλεγκτα στον «φυτευτό» εισβολέα. Όλοι αυτοί έχουν πολιτικά δικαιώματα στην πατρίδα τους. Η παρουσία τους στη χώρα μας προέκυψε ξαφνικά, αναπάντεχα, πρόσφατα, και συνιστά πρόβλημα κατευθυνόμενης εισβολής, κατοχής και σχεδιασμένης άλωσης της Ελληνικής κοινωνίας. Όλοι είμαστε ίσοι σαν άνθρωποι. Δεν είμαστε όμως ίσοι σαν πολίτες. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου στην Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, και σε άλλες χώρες. Η παραχώρηση του δικαιώματος ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, θα δημιουργήσει τεράστιους πολιτικούς κινδύνους, για την πατρίδα μας , και την εθνική ανεξαρτησία. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας των λαθρομεταναστών, επιτυγχάνεται με την εισαγωγή νομοθεσίας που τιμωρεί αυτούς που τους εκμεταλλεύονται, και όχι με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας, και του δικαιώματος ψήφου.

Η ιστορία απέδειξε ότι οι «πολυ-πολιτισμικές» κοινωνίες μπορούν να υπάρξουν ειρηνικά, μόνο υπό συνθήκες αυταρχικών καθεστώτων. Η κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, προωθεί το πρότυπο μιας «Ανοιχτής Κοινωνίας», όπου δεν υπάρχει «κοινωνία», αλλά μόνον άτομα, δεν υπάρχουν τάξεις, έθνος, λαός, υπάρχει μόνο «πληθυσμός», δεν υπάρχουν συλλογικά δικαιώματα, αλλά μόνο ατομικά, και ατομικό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Όπου δεν θα υπάρχει «πόλη», παρά μόνο «πολίτες».
Η Ελλάδα, η κάθε ελληνική κυβέρνηση έπρεπε και πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι η οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Ως εκ της ιδιαιτερότητας της γεωπολιτικής θέσης της και από παντού υποκείμενη στις βλέψεις και γιατί όχι την επιβουλή των γειτόνων της (Τούρκων, Αλβανών, Βουλγάρων, Σκοπιανών) παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία στο πληθυσμιακό της στοιχείο. Και ακριβώς για τον συγκεκριμένο λόγο υφίστανται, ακόμη και σήμερα, σοβαρά προβλήματα με θέσεις και διεκδικήσεις στον εθνικό μας κορμό, εκ μέρους και των Τούρκων και των Σκοπιανών, αλλά και υποβόσκουν «ζητήματα» αυτονομίας της Κρήτης. Για να μην αναφερθώ και στους Βούλγαρους οι οποίοι ανέκαθεν καραδοκούν και ελπίζουν να πλύνουν τα πόδια τους στο Αιγαίο. Ποτάμια αίματος έχουν χυθεί για την πληθυσμιακή και εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Ποιος θα ξεχάσει τους Μακεδονικούς Πολέμους. Ποιος θα λησμονήσει την Βόρειο Ήπειρο απ’ όπου εξανδραποδίσθηκε το Ελληνικό στοιχείο. Ποιος θα λησμονήσει τι συνέβη στην Κύπρο. Όλα αυτά και πολλά άλλα έπρεπε να λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν από τους προηγούμενους και ειδικά τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες της Πατρίδας. Δυστυχώς, όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, παρά τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονούν εις βάρος του Κράτους και του Εθνους, η Κυβέρνηση και προσωπικά ο νέος Πρωθυπουργός, με πρόσχημα κάποια φληναφήματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προχωρεί, ακάθεκτα, όχι μόνον στην νομιμοποίηση του κάθε αλλοδαπού που παρανόμως εισέβαλε στην Χώρα μας, αλλά και στο δικαίωμα της Ιθαγένειας και κατά προέκταση στο δικαίωμα της ψήφου. Αύριο λοιπόν, θα ψηφίζουν οι Αλβανοί, οι Κούρδοι, οι Αφγανοί, οι Βούλγαροι, οι Σκοπιανοί κ.ά., για τον χειρισμό των Εθνικών μας υποθέσεων. Πρέπει να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στους ψευδεπίγραφους δήθεν << ανθρωπισμούς >> που υπονομεύουν το μέλλον της χώρας μας, του έθνους και του καθενός από εμάς. Η τήρηση του συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον όποιου επιχειρεί να το καταλύσει βιαίως. Γι΄ αυτό, κάθε απόφαση παραχώρησης της Ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε οποιονδήποτε μετανάστη, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού λαού, θα είναι παράνομη και θα συνιστά ακραία συνταγματική εκτροπή.

Σ. Α. Νικολάου

http://alturl.com/p7vc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";