Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

ΔΡΑΣΗ ΔΡΑΣΗ ΔΡΑΣΗ!


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

1. εντατικοποιούμε την ενημέρωση σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Αναδεικνύουμε συνεχώς στις συζητήσεις μας το ζήτημα και συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών.
2. στέλνουμε συνεχώς μηνύματα σε όλες τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές
3. απαιτούμε από συλλόγους ή άλλες οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε να πάρουν θέση
4. βομβαρδίζουμε με μηνύματα τα πολιτικά γραφεία όλων των βουλευτών
5. στέλνουμε επιστολές διαμαρτυρίας σε όλες τις εφημερίδες και ιδιαίτερα σε εκείνες της περιφέρειας.
6. διαδίδουμε το http://dhmopshfisma.blogspot.com/ και στηρίζουμε κάθε φωνή διαμαρτυρίας κατά του ν/σ
7.
είμαστε σε ετοιμότητα για τη μεγάλη διαδήλωση και πορεία διαμαρτυρίας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

  1. η ολλανδια μεσα σε μια νυχτα απελασε 40000 μεταναστες.Ολλανδια η οποια θησαυρισε απο τις αποικιες.Εμεισ τι χρεος εχουμε στισ ορδες των πεινασμενων αυτων μεταναστων ας μεριμνησουν εκεινη που τους δημιουργησαν το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";