Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ελληνοποιήσεις εξπρές: Μια ευγενική χορηγία του υπουργείου Εσωτερικών

Ιωάννης Ραγκούσης: Υπουργός Εσωτερικών. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Oι "κακές γλώσσες" κάνουν λόγο για άνθρωπο εξουσιομανή με τάσεις συγκεντρωτισμού (βλ. αποπομπή Ρόβλια). Εκ των πλέον στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, εκπροσωπεί το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" ως γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα. Εκχώρησε τη κυβερνητική πολιτική για τη μετανάστευση σε σύμβουλό του, μέλος περιβόητης ΜΚΟ. Με την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες (=φίλους και μελλοντικούς ψηφοφόρους) φιλοδοξεί να εξασφαλίσει τη πολιτική ηγεμονία του Κινήματος.



Θεοδώρα Τζάκρη: Υφυπουργός Εσωτερικών. Εκλέγεται στο Ν. Πέλλας. Κύριο χαρακτηριστικό της οι ανύπαρκτες ρητορικές ικανότητες και τα συνεχή σαρδάμ. Ως βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ζητήσει την ίδρυση τμήματος ΤΕΙ στα Γιαννιτσά για μικροπολιτικούς λόγους.
Πρώτα δείγματα γραφής τουλάχιστον αποθαρρυντικά, πέταξε με τη περιβόητη μεταμεσονύκτια πτήση της "Ολυμπιακής" για Θεσσαλονίκη, δέχθηκε το δωράκι-laptop του "Πρώτου Θέματος" και διοργάνωσε την εκδήλωση για την "Ημέρα του Μετανάστη" στη πλατεία Κουμουνδούρου με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ενώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία.
Έχει δηλώσει: "Η Ελλάδα είναι μια φιλική χώρα για τους μετανάστες"!

Αυτά για τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης του Γιωργάκη!

3 σχόλια:

  1. Ρε την Ντόρκα τι σοφίες ξεστόμισε πάλι (σσ. Ντόρκα φωνάζει τη Θεοδώρα Τζάκρη η μάνα της, καταλαβαίνετε (όσοι βόρειοι και παραμεθορίτες) τι είδους ανθρωπάριο επελέγη για μια νευραλγική θέση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδιά, στις Βρυξέλλες το ξέρουν; Και αν ξέρουν για το νομοσχέδιο ξέρουν και τα "παραθυράκια" του; Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν, αν όλοι αυτοί γίνουν Έλληνες πολίτες, μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε στην Ευρώπη. Αν το ήξεραν στις Βρυξέλλες θα το είχαν σταματήσει.
    Για τις συγκεντρώσεις που έχετε στη δημοσκόπηση πιο πάνω το προβλημα τώρα δεν είναι πώς θα οργανωθούν αλλά πότε. Υπάρχουν φήμες ότι θα πάει το νομοσχέδιο στη βουλή την άλλη εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";