Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η ιθαγένεια δεν είναι εμπόρευμα...!


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Πραγματικά είναι αδιανόητο πως κάποιοι συνέλληνες μας οι οποίοι ενώ αντιστέκονται από την μια πλευρά στην απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους μετανάστες, συμφωνούν στην απόδοση αυτής σε ένα μικρό μέρος των μεταναστών. Κύριοι η ιθαγένεια δεν είναι αντικείμενο προς εμπορευματοποίηση.
Θα το λέμε μέχρι να το συνειδητοποιήσετε. Ιθαγένεια με απλά λόγια είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Κανένας από τους δύσμοιρους, κατά τα άλλα, αυτούς ανθρώπους δεν ανήκει στην Ελλάδα και ούτε η Ελλάδα ανήκει σε αυτούς…! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι γηγενείς Έλληνες, όπως ιθαγενείς στην Αλβανία είναι οι γηγενείς Αλβανοί και ούτω καθ’ εξής. Η ιθαγένεια δεν είναι είδος προς πώληση και παραχώρηση σε ανθρώπους οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το Ελληνικό έθνος!
Για το μοναδικό το οποίο θα μπορούσαμε να συζητούμε και να διαπραγματευτούμε είναι η απόδοση υπηκοότητας. Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος. Χωρίς να του ανήκει το κράτος δηλαδή και χωρίς αυτός να ανήκει στο κράτος. Φυσικά και πάλι με αυστηρές προϋποθέσεις, όπως ισχύει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και ίσως και ακόμα πιο αυστηρές λόγω της γεωγραφικής θέσης μας. Φυσικά και η απόδοση υπηκοότητας με την σημερινή κατάσταση δεν θα ήταν στρατηγικά ορθή για το εθνικό μας συμφέρον. Θα πρέπει να προηγηθεί καταγραφή των ανθρώπων αυτών και θέσπιση ποσόστωσης με κριτήρια τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην χώρα, την καταγωγή των ανθρώπων αυτών καθώς δεν θα είναι ορθό το 80% για παράδειγμα να προέρχεται από μια χώρα για ευνόητους λόγους, την οικονομική τους αυτονομία και φυσικά το κράτος θα γνωρίζει ποιοι είναι, που μένουν, που δουλεύουν και ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να μπορεί να τους εντοπίσει. Όπως και εμάς δηλαδή. Τέρμα τα παιχνίδια κύριοι. Η ιθαγένεια δεν πωλείται. Θα βρείτε σύσσωμο τον Ελληνισμό απέναντί σας. Το γεγονός και μόνο ότι βιάζεστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ να περάσετε τόσα ανθελληνικά μέτρα τόσο γρήγορα σημαίνει ότι έχετε δεσμευτεί να το πράξετε. Έχετε δεσμευτεί στους ανωτέρους σας. Έχετε δεσμευτεί σε αυτούς που θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδος, τον αφελληνισμό και την απεθνικοποίηση της. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ξεπουλήσει την Ελλάδα. Αφυπνισθείτε Έλληνες!
..(( Λ ))..

2 σχόλια:

  1. Δεν συζητάμε καν για Ιθαγένεια.
    Επιτέλους να ξυπνήσουμε! Μας πήραν τις δουλειές, μας κλέβουν τις ζωές μας, θα καθήσουμε να περιμένουμε τις εξελίξεις;;
    ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΙΛΤΕ mail ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Ν/ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Ν/Σ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Η ΩΡΑ) & ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. Η΄ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η΄ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";