Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Kαρατζαφερης: "Να πάνε στο ναυτοδικείο και να τιμωρηθούν"


«Να πάνε στο ναυτοδικείο και να τιμωρηθούν. Εντάξει, κάνουν σκληρή εκπαίδευση, τους βάζουν το κεφάλι στον κουβά και τους το βγάζουν λίγο πριν σκάσουν, αλλά αυτό δε νομιμοποιεί τα όσα έγιναν προχτές».

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

3 σχόλια:

  1. Τώρα που την ήπιατε με το δημοψήφισμα, το γυρίσατε κι εσείς σε κομματικό ιστολόγιο της Νδούλας. Μήπως ο Σαμαράς είπε να τους παρασημοφορήσουν; ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";