Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΜΜΕ – ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ

Όχι… δε χαιρόμαστε που τα θύματα αυτή τη φορά ήταν φτωχά Αφγανόπουλα. Λυπόμαστε το ίδιο όσο λυπηθήκαμε με το νεκρό αστυνομικό που ήταν παιδί της δικής μας διπλανής πόρτας.

Όχι… δε θα ανεχθούμε από κανέναν να μας φορτώσει τα εισαγόμενα συναισθήματα μισανθρωπίας του πολυπολιτισμού στον οποίο υποκλίθηκαν, γιατί απλά δε θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας ουδέποτε να αλωθεί από αυτού του είδους την πολυπολιτισμική συνεισφορά, στην πολύπαθη κοινωνία μας.

«Βόμβα σκότωσε πρόσφυγα»
Με αυτό τον τίτλο υποδέχεται η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» την ανεξέλεγκτη δράση των τρομοκρατών.


Και με την παρακάτω δήλωση προσεγγίζει το γεγονός, ο πολιτικός υπεύθυνος (υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ) για την πρωτοφανή αποσταθεροποίηση της κοινωνικής ζωής του τόπου:

«Αυτοί οι δολοφόνοι μάς θεωρούν όλους εχθρούς τους, είτε πρόκειται για αστυνομικό είτε πρόκειται για μετανάστη είτε για οποιονδήποτε πολίτη.»

Για κανέναν από τους δυο δεν υπάρχουν υπεύθυνοι...




Για κανέναν από τους δυο δεν υπάρχουν ένοχες πολιτικές που παράγουν και ανατροφοδοτούν αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις.
Για κανέναν απ τους δυο δεν υπάρχουν φυσικοί αυτουργοί που η λέξη «καλάσνικωφ» μπήκε για τα καλά στο λεξιλόγιό μας.
Για κανέναν από τους δυο δεν έχουν ονοματεπώνυμο εκείνοι που μερίμνησαν για τη δραματική «αναβάθμιση» τόσο του ποινικού όσο και του πολιτικού εγκλήματος που συντελείται καθημερινά στη χώρα.
Για κανέναν από τους δυό δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτοί των οποίων η δράση απαξιώνει καθημερινά την αξία της ανθρώπινης ζωής.
Για κανέναν από τους δυο δεν έχουν ονοματεπώνυμο οι φορείς της μισανθρωπίας που βάζει ανεξίτηλα τη σφραγίδα της στην καθημερινότητά μας.

Και για τους δυό υπάρχουν «πολίτες» και «μετανάστες» μέλη της ίδιας τρισχαριτωμένης οικογένειας της τουρλού κοινωνίας που οραματίζονται.

Κι αυτό γιατί για κανέναν από τους δυο δεν υπάρχουν ένοχες πολιτικές που κάθησαν με το ζόρι στο σβέρκο αυτού του λαού τον αντικοινωνικό εφιάλτη της πολυπολιτισμικότητας στην οποία υποκλίνονται.

Και γι αυτό δεν είναι τυχαίο που και οι δύο αυτοί "ανακάλυψαν" τον "εχθρό της Ελλάδας" στο πρόσωπο των ...ΟΥΚ, δηλαδή των πρωτοπόρων υπερασπιστών της εδαφικής της ακεραιότητας.

Όχι… δε χαιρόμαστε που τα θύματα αυτή τη φορά ήταν φτωχά Αφγανόπουλα. Λυπόμαστε το ίδιο όσο λυπηθήκαμε με το νεκρό αστυνομικό που ήταν παιδί της δικής μας διπλανής πόρτας.

Όχι… δε θα ανεχθούμε από κανέναν να μας φορτώσει τα εισαγόμενα συναισθήματα μισανθρωπίας του πολυπολιτισμού στον οποίο υποκλίθηκαν, γιατί απλά δε θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας ουδέποτε να αλωθεί από αυτού του είδους την πολυπολιτισμική συνεισφορά, στην πολύπαθη κοινωνία μας.

Αλλά και δε θα σιωπήσουμε απέναντι στις ένοχες πολιτικές και πρακτικές, που στρώνουν καθημερινά το δρόμο σ αυτό τον εφιάλτη που δολοφονεί καθημερινά τη ζωή μας.

Γιατί αυτή η ζωή, έχει ξεφύγει πια για τα καλά από τη «γραφικότητα» του μικροαπατεώνα…
Αυτή η ζωή έχει ξεφύγει πια από το σκηνικό του κλεφτρονιού που δεν έχανε την ευκαιρία να επιστρατεύσει την «εφευρετικότητά» του για να μας «απαλλάξει» από το «περίσσευμα» ή ακόμα και από το υστέρημά μας.

Γιατί η ζωή μας πια μπήκε για τα καλά στις προδιαγραφές των καλάσνικωφ και των δολοφονικών βομβών, και αυτού το είδους ο «παραβατικός πολιτισμός» δεν υπήρχε στην «κουλτούρα» του κλεφτρονιού και του πολιτικού «ακτιβιστή – τρομοκράτη» της προηγούμενης εικοσαετίας.

Έχετε ευθύνη λοιπόν που σήμερα η ζωή δεν κοστίζει παρά ελάχιστα ευρώ…
Έχετε ευθύνη για την εισαγόμενη «περί ζωής» άποψη της λατρεμένης σας πολυπολιτισμικότητας…
Έχετε προσωπική ευθύνη για την κατάντια της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Κι αυτή την ευθύνη δε θα την αποποιηθείτε με ψευτοχριστιανικά κηρύγματα ανθρωπιάς στα οποία άλλωστε ποτέ δεν πιστέψατε.

Ματώνετε τη ζωή μας γι αυτό και οι μέρες σας πρέπει να γεμίσουν εφιάλτες. Το ίδιο και οι νύχτες σας για την ύπουλη τακτική με την οποία διαχειρίζεστε την καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";