Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τη κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το Τζέφρυ (Mε κανό ή ελικόπτερο ... ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ.)



Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε πάλι από τον Αντώνη Σαμαρά συναίνεση και κυβέρνηση κοινής αποδοχής. Ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε δυο όρους: Να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.

Για συμμετοχή της ΝΔ σε μια κυβέρνηση κοινής αποδοχής , ο Α. Σαμαράς θέτει τους εξής όρους:

1. Ορίζοντας της θα είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου

2. Μετά την επαναδιαπραγμάτευση εκλογές

3. Πρωθυπουργός πρόσωπο κοινής αποδοχής

4. Κατάργηση του νόμου για την λαθρομετανάστευση

Η συνομιλία κράτησε 2ο λεπτά περίπου

Ενημέρωση: Το Μαξίμου διαρρέει ότι ο Γιώργος είπε στον Σαμαρά να …μην είναι αυτός πρωθυπουργός !

Πρώτη φορά βλέπουμε αρχηγό κυβέρνησης να ζητά την παραίτησή του από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης !!!
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";