Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

H χουντική κυβέρνηση Παπανδρέου απαγορεύει το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των Ελλήνων πολιτών

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/6/2011:ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ τα δρομολόγια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ενώ ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟΣ.
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω 24-ωρης απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Τετάρτη 15/6/2011, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ προς και από το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και τους σταθμούς ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ - ΚΑΝΤΖΑ και ΚΟΡΩΠΙ.

Επιπλέον, ο σταθμός ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ θα παραμείνει κλειστός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Σύμφωνα με το TNSite, ως λόγος εκτιμάται ότι είναι οι κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων». Οι συρμοί του μετρό θα κινούνται κανονικά αλλά δεν θα σταματούν στον Ευαγγελισμό και θα πηγαίνουν κατευθείαν Μέγαρο Μουσικής ή Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";