Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αλλοδαπός πυροβόλησε τον ελεγκτή εισιτηρίων μέσα στο λεωφορείο


Ανάστατοι οι επιβάτες μέσα στο αστικό λεωφορείο 843 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα όταν διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια τους ένα απίστευτο περιστατικό.

Έναςε 48χρονος ελεγκτής εισιτηρίων ανέβηκε στο λεωφορείο το οποίο εκινείτο επί της Λεωφόρο Δημοκρατίας και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Ο ελεγκτής ζητούσε από τους επιβάτες τα εισιτήριά τους, στο πλαίσιο των ελέγχων για τη εισιτηριοδιαφυγή που έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας.

Ένας επιβάτης αγνώστων λοιπών στοιχείων όχι μόνο δεν είχε εισιτήριο, αλλά μόλις του ζητήθηκε έβγαλε ένα αεροβόλο όπλο και πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές. Η μία σφαίρα βρήκε τον ελεγκτή στον μηρό και η δεύτερη στον γλουτό, όπου για καλή του τύχη είχε το κινητό, με αποτέλεσμα η σφαίρα να μην έρθει σε επαφή με το σώμα του.

Επικράτησε πανικός μέσα στο λεωφορείο με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγουν από το λεωφορείο, ενώ ο δράστης μέσα στο χάος κατάφερε να διαφύγει.

Ο 48χρονος ελεγκτής διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
newsit.gr

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙ! Είναι γεγονός πλέον, η τακτική του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ! Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε, απο ένα ποσοστό 20% του μέρους εκείνου του νεοελληνικού, σάπιου Λαού (κάποιων βολεμένων, ανθελλήνων, ωχαδερφιστών και γαίδουριών κομματόσκυλων, ακόμα και εκείνων των ηλιθίων οπαδών του που τους έχουν φορέσει παρωπίδες οι πατεράδες τους και συνεχίζουν να ψηφίζουν στα τυφλά λόγω και μόνο της κληρονομικής ιδιότητας του πράσινου ψηφοφόρου), έχουν βαλθεί όλοι αυτοί, μαζί με τους απάτριδες, άεθνους, σεξουαλικά ανώμαλους αλλόφιλους, όλους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΝΕ, ψευτο-οικολόγων και κάθε φιλοσκοπιανών, φιλότουρκων, φιλοαλβανών ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που είναι όλες παράνομες) να αλλοιώσουν φυλετικά την κοινωνία μας, να καταργήσουν την ιστορία, την παιδεία μας, την Θρησκεία μας, να ξευτελίσουν/ αλλάξουν την γαλανόλευκη σημαία μας, να ξεπουλήσουν όλο τον επίγειο και υπόγειο εθνικό πλούτο που τόσα χρόνια εξεπίτηδες μας τον κρατούσαν κρυφό και να συνεχίσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια, αυτοί τα παιδιά και τα εγγόνια τους, αδιαφορωντας, παντελώς, για την εξαθλίωση, οικονομική και πνευματική όλου του Ελληνικού Λαού!

    Γίνεται καθημερινά, ασύστολη εισρροή λαθρομεταναστών απ' όλη την Ασία κα Αφρική για ολοκληρωτική φυλετική αλλοίωση!
    Τους Εισάγουν και Προωθούν οι ίδιοι οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ!
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΊ, ΓΙΑΤΡΟΊ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΊ, Υποκοσμικοί παράγοντες της νύχτας, Υψηλά ιστάμενοι υπάλληλοι υπουργείων και πολλών γνωστών δημόσιων υπηρεσιών και κάθε είδους κομματικών σκοτεινών μηχανισμών, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κυκλώματα λαθρεμπορίων του εξωτερικού!
    Εισάγουν, ναρκέμπορους, φανατικούς ισλαμιστές και μουσουλμάνους, δολοφόνους, βιαστές, κλεφτοκοτάδες, πορτοφολάδες, φορείς ασθενιών κάθε είδους !!!
    Η Κυβέρνηση, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ελληνοποιήσει όσους από αυτούς τους παράνομους μπορέσει, με κάθε είδους ύπουλα νομοθετήματα που τα περνάνε πάντα νύχτα στη Βουλή, να εξασφαλίσει νέους ψηφοφόρους αλλοεθενείς που σίγουρα δεν θα φαίνονται με τίποτα με την ετικέτα του νέου ψεύτικου ελληνοποιημένου επωνύμου που θα έχουν!
    Μόνος απωτερος σκοπός των κυβερνητικών λοιπόν, η ψηφοθηρία αλλδαπών, που θα τους έχουν βαφτίσει παράνομα Έλληνες!!!

    Και όσοι απ' αυτούς δεν ελληνοποιούνται παράνομα, τους αφήνουν ελεύθερους, να λυμαίνωνται την ζωή και το βιός όλων των Ελλήνων!!!!
    Ηδη τα ανεπισημα στοιχεια καταμετρησης ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ: Συνολικα εχουμε 5,8 εκατομμυρια λαθραιους διασπαρτους σε ολη την Ελλαδα! Ληστευουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πωλουν ναρκωτικα, ανοιγουν παρανομα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ μικρομαγαζα! Τους προωθουν και στηριζουν κομματικα σκοτεινα κυκλωματα ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ, ολα τα ανθελληνικα σκουληκια του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΚΝΕ, ανωμαλα βρωμικα αναρχικα πρεζονια, απατριδες ομοφυλοφιλοι ψευτοκουλτουριαρηδες παρουσιαστες και κατινες πορνες λεσβιες ανωμαλες γλαστρες ολης της τηλεορασης!!!
    Ολοι οι κρυπτοεβραιοι σιωνιστες, οπως π.χ., Αννας και Γιαννη Σα-Ραγκουση, Αννας Διαμαντοπουλου "κυριας Μπιλτερμπεργκ", Παπούλιας, Πάγκαλος, Χρυσοχοιδης, Σηφουνακης, Πετσάλνικος ολοι οι προδοτες βουλευτες του ΠΑΣΟΚ,...

    Εβραιων υπηρετων δημοσιογραφων οπως Ελλη Σταη, Ολγας Τρεμη, Νικου Ευαγγελατου, Τατιανας Στεφανιδου, Πρετεντερη, Παυλου Τσιμα, Θεμου Αναστασιαδη, Μακη Τριανταφυλλοπουλου, Κατιας Μακρη, Βορινα, Βαρεμενου,...

    Τα απανταχού Δημοσιογραφικά δίδυμα της συμφοράς και της απόλυτης προπαγάνδας:
    Καμπουρακη-Οικονομεα, Λυριτζη-Οικονομου, Χασαποπουλου-Αναγνωστακη, Μπιζόγλη-Αρβανίτη κ.α....
    ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ πορνες τυπου Αλ Σαλεχ, μισθωτοι προδοτες οπως η κορουλα του Τουρκοφιλου και πρακτορα αρχηγου ΓΕΣ Φραγκου!!!

    Ποσοι θυμουνται την πρωτοχρονια 2010,
    τον αλλεπαληλο βιασμο και μαρτυρικο θανατο της κοπελιτσας στη Γκραβα (Ανω πατησια-Γαλατσι) απο λαθρομεταναστες, που ηταν ΕΛΛΗΝΙΔΑ?
    Γιατι ξεχνατε ρε ΝεοΕλληνες?
    Τα ιδια και χειροτερα συμβαινουν μετα απο 1μιση χρονο, και ακομα καθεστε στον καναπε και πινετε φραπε???
    Πρεπει να βιάσουν και να σκοτωσουν την μανα σου, την γυναικα σου η την κορη σου για να ξυπνησεις ρε ξεφτιλισμενε πουλημενε αρχιτεμπελη νεοελληνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2ο μέρος...

    Μια ειναι η λυση:
    Για οποια κακοποιηση και βιασμο Ελληνα/νιδας Ιθαγενη,
    θα σκοτωνουμε κι απο μια χουφτα λαθραιους!!!
    Για δολοφονια Ελληνα/νιδας Ιθαγενη, θα σκοτωνουμε τουλαχιστον μια 12αδα λαθραιους!!!

    Και τα φιλαρακια τους, προστατες, οι διακινητές τους, οι συνειδητοι προδοτες, οι αναρχομπολσεβικοι απατριδες, ΚΝΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (π.χ. τα καθικια του πουστρακου Κωνσταντινου που καψανε ζωντανους τους υπαλληλους της ΜΑΡΦΙΝ, ή τα κωλοπαιδάκια-πρεζάκια που στρατολογεί αυτό το βρωμερό ανθελληνικό σκουλίκι, ο αρχιτρομοκράτης Χημικός της πλάκας Παύλος Αντωνόπουλος),
    οι τυχάρπαστοι γελωτωπιοί μισθωτοί χλευαστές και εθνομηδενιστές ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΒΕΡΕΜΗΔΕΣ, ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ,
    ΚεντρωΑριστεροι βολεμενοι ΠΑΣΟΚτζηδες θα εχουν το ιδιο τελος!!!
    Ακαριαιο Θανατο και ριξιμο των πτωματων σας, σε χαντακια, πηγαδια και βοθρους!!! Γεννηθηκατε απ' το πουθενα, μονο για την προδοσια τη ρουφιανια και τις ληστειες και μιζες,... θα καταληξετε στους βοθρους ακλαφτοι και αγνωριστοι!!!
    Ο Θανατος σου,ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΑΤΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗ,
    θα ειναι η ΖΩΗ του ΕΛΛΗΝΑ, η επιβιωση της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!

    "Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα ΖΗΣΟΥΜΕ και θα σας ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ και όσοι από σας γλυτώσετε,
    βγείτε από τις τρύπες σας σκουλίκια και ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ Να μας ΚΛΑΣΕΤΕ τον ΠΟΥΤΣΟ !!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά του έκανε.
    το δικαίωμα στη μετακίνηση είναι δημόσιο αγαθό
    οι ελεγκτές είναι εξίσου κατάπτυστοι με τους ματατζήδες, τους σφαλίτες και τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";