Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αλλοδαπός βιαστής που αποφυλακίστηκε με τον νόμο Καστανίδη, αποπειράθηκε να βιάσει 15χρονη μεσα στο σπίτι της

Με την κατηγορία του βιασμού ενός 15χρονού κοριτσιού οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, αλλοδαπός ηλικίας 37 ετών ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, μετά από καταγγελία των γονιών της. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός, είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος αλλοδαπής, προ ενός έτους περίπου και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους με την υποχρέωση της παρουσίας του κάθε μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Όμως αυτό δε στάθηκε ικανό να τον αποτρέψει από την εκ νέου τέλεση του ίδιου αδικήματος. Έτσι, κατηγορείται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου εκμεταλλευόμενος την απουσία της οικογένειας του 15χρονου κοριτσιού, μπήκε στο σπίτι όπου κατοικούσε και ασέλγησε σε βάρος της.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

8 σχόλια:

  1. o καστανιδης παει καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αναλάβει κανένα τέτοιο μπουμπούκι να κάνει το ίδιο και στον Καστανίδη μπάς και στρώσει.
    ...αλλά ξέχασα αυτούς δεν τους πειράζουν αφού έχουν απο ένα στρατό μπάτσους απο δίπλα τους να τους κουβαλάνε μέχρι και τα ψώνια.
    ΦΑΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elpizo stin filaki na ton 'taktopihsoyne" i Ellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θάνατος η Μοναδική τιμωρία που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιμωρία στους δικαστές που άφησαν ελεύθερο το κτήνος.
    Να τον αφήσουμε να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";