Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΦΡΙΚΗ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


Mία φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας με θύμα μία 13χρονη αποκαλύψθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Ασφάλεια Αττικής, οι Αλβανοί βίαζαν την 13χρονη Ελληνίδα και στην συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1.600 ευρώ και το κύκλωμα επί 4 συναπτές ημέρες την ανάγκαζε να δουλεύει νυχθημερόν σε δύο οίκους ανοχής και τα βράδια σε μπαρ.

Το μαρτύριο της ανήλικης έλαβε τέλος όταν ύστερα από δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσαν οι γονείς, η 13χρονη εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής από αστυνομικούς.

Η συγκλονιστική ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η 13χρονη, παιδί χωρισμένων γονιών που έμενε πότε με την μητέρα της και πότε με τον παππού της, γνώρισε έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Αρχικά ο νεαρός της ζητούσε χρήματα, στην συνέχεια την βίασε προχωρώντας σε απειλές και ξυλοδαρμούς. Στην συνέχεια την προώθησε σε έναν φίλο του συμπατριώτη, ο οποίος με την σειρά του την βίαζε κι αυτός και τελικά τον Οκτώβριο ύστερα από βασανισμούς και κακοποιήσεις την ανάγκασε να δουλεύει σε οίκους ανοχής βρίσκοντας για αγοραστή έναν Έλληνα μεσάζοντα

Οι άνδρες της αστυνομίας την βρήκαν σε άθλια κατάσταση, καθώς είχε εξαναγκαστεί να συνευρεθεί με 80 συνολικά πελάτες μέσα σε 4 ημέρες. Εκτός αυτού, την κρατούσαν σχεδόν νηστική, της έδιναν ελάχιστα χρήματα και την κυκλοφορούσαν με συνοδό κυρίως τη νύχτα στα διάφορα μπαρ.

Το τμήμα ανηλίκων σχημάτισε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 συλλήψεις από τα 7 εντάλματα που εκδόθηκαν.

Χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για απολογία στον ανακριτή, οι 5 εξ αυτών προφυλακίστηκαν ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται 4 γυναίκες που εργάζονταν ως υπηρετικό προσωπικό στους οίκους ανοχής.

2 σχόλια:

  1. κωλοαλβανοι, βαρβαροι υπανθρωποι κρεαμαλα σας χρειαζεται για τα εγκληματα σας,απελαση και στη κωλοχωρα σας.λευτερια στη βορειο ηπειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Ο υπουργός Καστανίδης ανάρτησε νομοσχέδιο προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Το νομοσχέδιο είναι δήθεν κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Το νομοσχέδιο πρακτικά ποινικοποιεί την έκφραση διαφωνίας για τη λαθρομετανάστευση. Φτάνει στο σημείο να καθιστά έγκλημα και τον φόβο για τους λαθρομετανάστες. Αν περάσει καταργεί ύπουλα την ελευθερία της έκφρασης.

    Στις 3 Μαρτίου 2011 θα πάει στη Βουλή για ψήφιση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";