Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ PEDRO NAVARRO !!! ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;

Πριν αρκετό καιρό είχαμε ασχοληθεί με την περίπτωση ενός χιλιανού εγκληματία, του PEDRO NAVARRO, ο οποίος διώκεται στην πατρίδα του για ανθρωποκτονία. Θυμηθείτε...

λοιπόν ότι ο εκλεκτός αυτός λαθρομετανάστης είχε συλληφθεί πέρυσι τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, για παράνομη οπλοφορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως. Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει χτυπώντας και δαγκώνοντας τους φρουρούς του τμήματος. Εκείνοι έπραξαν το καθήκον τους και τελικώς απετράπη η απόδραση. Έλα όμως που ο καλός χιλιανός τους κατήγγειλε για βασανισμό, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι αστυνομικοί ως κατηγορούμενοι και να φυλακιστούν, ο δε χιλιανός να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό για «νοσηλεία», απ’ όπου έφυγε σαν κύριος, παρά την σχετική εισαγγελική διαταγή για την κράτησή του. Είχε βλέπετε μπάρμπα στο υπουργείο.... Τις ημέρες που ο χιλιανός βρισκόταν στο νοσοκομείο, τον επεσκέφθη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη για να του ευχηθεί...περαστικά. Παράλληλα ο τότε υπουργός, που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του, ως Τιτάνας της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, ο πλέον επιτυχημένος κατά τον πρωθυπουργό και τα Μ.Μ.Ε, γνωστός και ως Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να δείξει ότι δικαίως προΐσταται του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη, προσέφερε πολιτικό άσυλο στον PEDRO NAVARRO. Αλλά για κάποιο λόγο ο χιλιανός δεν το δέχθηκε...!!!!
Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν το έβαλε κάτω, του έδωσε προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα, άδεια μικροπωλητή και ανθρωπιστικό επίδομα. Σήμερα λοιπόν ο προστατευόμενος του κ. Χρυσοχοΐδη συνελήφθη πάλι για παράνομη οπλοφορία και κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος. Συνιστούμε στους αστυνομικούς που έχουν επιφορτισθεί με την κράτησή του, αν επιχειρήσει να αποδράσει μην τον εμποδίσουν διότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό. Επαναλαμβάνουμε πως η υπόθεση αυτή με τον χιλιανό, έχει πολλές περίεργες πτυχές τις οποίες ερευνούμε και βρίσκουμε διαρκώς πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία την κατάλληλη ώρα θα τα δημοσιοποιήσουμε.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δόθηκε από «πολύ ψηλά» η εντολή να «πνιγεί» η είδηση, για λόγους που εμείς γνωρίζουμε και όπως είπαμε, εν καιρώ θα αποκαλύψουμε.
Α.Α.
Σχετικά με το θέμα :
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ... ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. (ή αλλιώς, ντροπή σας...)
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;
Πηγή: http://filotimia.blogspot.com/2010/09/pedro-navarro.html

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΤ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ......

1 σχόλιο:

  1. Ο Λοβέρδος βρήκε την τρύπα της οικονομίας!

    Posted by Κωνσταντίνος Άρθρα1, Απόψεις, Κοινωνία, λαθρομετανάστες, πολιτική, Ροή, Υγεία 7:15 μ.μ.
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/09/blog-post_9582.html

    "Άπαιχτος" είναι αυτός ο Λοβέρδος. Μετά το μαχαίρι στις συντάξεις και την επίθεση κατά δικαίων και αδίκων που έκανε ως υπουργός Εργασίας για να ανταμειφθεί απο τα γνωστά ΜΜΕ ως απο τους ποιο "επιτυχημένους" μαζί με τον "Ναπολέοντα" Χρυσοχοίδη.
    Αποφάσισε να "φτιάξει" και την υγεία.
    Προς χάριν των δημοσιοκάφρων και της εικόνας του αποφάσισε να κάνει όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα "αιφνιδιαστική" επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα.
    Φυσικά ο υπουργός γλάστρα όπως γλάστρες είναι όλη η κυβέρνηση μιας και οι αποφάσεις που παίρνονται είναι εντολές των "τροικάνων" πριν κάνει την επίσκεψη του δεν σκέφτηκε ότι πηγαίνει σε ένα απο τα δυο νοσοκομεία που καλούνται να εξυπηρετήσουν 1,5 πολίτες (χωρίς τους αλλοδαπούς).
    Γιατί αυτό συμβαίνει εδω και δεκαετίες στην πόλη του Πειραιά που με δυο νοσοκομεία (Γενικό Κρατικό και Τζάνειο) εξυπηρετεί 1,5 εκατομμύριο πληθυσμό χώρια την λαθρομεταναστευτική σαβουρα που έχει κατακλύσει και την συγκεκριμένη πόλη.
    Δεν είδε προφανώς ο υπουργός τις έλλειψης σε κρεβάτια,γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.
    Ειδε όμως ότι στα εξωτερικά ιατρεία οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν λεει το εισιτήριο των 3 ευρω που πληρώνουν οι Έλληνες ασθενείς για να εξεταστούν....
    Και δεσμεύτηκε πως θα στείλει νεα εγκύκλιο τις επόμενες μέρες για να...διορθωθεί η παρερμηνεία του νόμου.
    Τι λες ρε Λοβέρδο... Κράτα τα 3 ευρώ σου να πάρεις... τυρόπιτα και ασε τις μακακίες.
    Το πρόβλημα στον χώρο της υγείας όσο αφορά τους αλλοδαπούς είναι τα 3 ευρώ;
    Μήπως είναι ότι η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανασφάλιστοι με αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβαρύνονται τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και να νοσηλεύονται ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεία;
    Τζάμπα που λεει ο λόγος γιατί τα νοσήλεια τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.
    Εαν ένας Ελληνας πολίτης άνεργος και ως εκ τουτου ανασφάλιστος χρειαστεί μια επέμβαση ή μια εξέταση κ.υπουργέ τα κόστος θα του έρθει συστημένο στην φορολογική του δήλωση και θα πρέπει να κόψει το λαιμό του να πληρώσει.
    Αν όμως πρόκειται για αλλοδαπό ΣΕ ΠΟΙΑ φορολογική δήλωση θα του έρθει;
    Αφου οι περισσότεροι όχι μόνο δεν κάνουν δήλωση αλλά δεν έχουν καν μόνιμη κατοικία αλλά και παρα πολλοί δηλώνουν στις αρμόδιες αρχές ψεύτικα στοιχεία.
    Η απάντηση είναι φυσικά ότι ΟΛΕΣ αυτές τις εξετάσεις και επεμβάσεις που κοστίζουν όχι 3 ευρώ αλλά εκατομμύρια τις πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.
    Και αυτό γιατί είμαστε "φιλάνθρωποι" και "ευρωπαϊκά" κορόιδα.
    Πηγή

    Posted by Κωνσταντίνος on 7:15 μ.μ.. Filed under Άρθρα1, Απόψεις, Κοινωνία, λαθρομετανάστες, πολιτική, Ροή, Υγεία . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";