Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Συγκεντρώσεις ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών σε Βέροια και Ημαθία

Η δολοφονική επίθεση ομάδας σεσημασμένων Αλβανών κακοποιών εναντίον ανήλικων Ελλήνων στο Διαβατό Ημαθίας, αποτελεί μία ακόμη «δικαίωση» της πολυεθνικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας που έχουν επιβάλλει στους Έλληνες, χωρίς ποτέ να τους ρωτήσουν εαν την επιθυμούν. Δυστυχώς, δεν πρόκειται ούτε για «μεμονωμένο περιστατικό», ούτε για την «κακιά στιγμή».

Είναι το αποτέλεσμα μίας ανεύθυνης και προδοτικής πολιτικής ετών, η οποία ευνόησε την μαζική και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Πατρίδα μας, που με την σειρά της οδήγησε στην εθνοφυλετική αλλοίωση του πληθυσμού αρκετών περιοχών, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, στην υψηλή ανεργία και στην αύξηση της εγκληματικότητας.

Η σοβαρότητα και η σκληρότητα της δολοφονικής επίθεσης στο Διαβατό, απλώς έβγαλε στην δημοσιότητα, παρά το «θάψιμο» της είδησης από τα μεγάλα ΜΜΕ, το καθημερινό καθεστώς τρόμου που βιώνουν οι Έλληνες χάρη στην εγκληματική δραστηριότητα των αλλοδαπών και που αποτελεί τραγική πραγματικότητα ακόμα και για μικρές επαρχιακές κοινωνίες.

Ο Πυρήνας Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εύχεται ολόψυχα καλή ανάρρωση στα θύματα της δολοφονικής επίθεσης και στις οικογένειές τους, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε κακόβουλη προσπάθεια εμπλοκής του σε περιπτώσεις «αντιποίνων». Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ότι η δίκαιη αγανάκτηση των Ελλήνων είναι αποτέλεσμα της δικής τους πολιτικής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και με τον ασυμβίβαστο πολιτικό αγώνα διεκδικεί τα αυτονόητα: Άμεση εφαρμογή των νόμων για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, που οδηγούν τους Έλληνες στην ανεργία, αυξάνουν την εγκληματικότητα και οδηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία στη χρεοκοπία. Απέλαση όλων των εγκληματιών, που με δικά του χρήματα συντηρεί ο Ελληνικός Λαός στα ασφυκτικά γεμάτα σωφρονιστικά καταστήματα. Δίωξη των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα ξένους εργαζόμενους. Τα φτηνά εργατικά χέρια των ξένων και η παραοικονομία, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

6:00 μ.μ. Συγκέντρωση συμπαράστασης στην πλατεία στο Διαβατό Ημαθίας

8:00 μ.μ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελιάς στη Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";