Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Βουλγαρική ιθαγένεια με 100.000 ευρώ!! Στην Ελλάδα αρκεί ένα παράβολο των 700€...

Σχετικά δημοσιεύματα εμφανίζονται όλο και πιό συχνά τις τελευταίες μέρες.

Τι συμβαίνει: Ο Υπουργός Απόδημων της Βουλγαρίας, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ (Bozhidar Dimitrov), όπως γράφει η Αυστριακή DerStandard, ανακοίνωσε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να παίρνει τη Βουλγαρική Ιθαγένεια, με την προϋπόθεση ότι θα δωρισει σε κοινωφελή ιδρύματα της, το ποσό των 100.000 ευρώ !

Η εφημερίδα SEGA αναφέρει ότι ένας Αμερικανός και ένας Καναδός, πρόσφατα απέκτησαν τη Βουλγαρική υπηκοότητα, δωρίζοντας σε εκκλησία από 100.000 ευρώ. Και φυσικά όταν...
λένε "Αμερικανός" ή "Καναδός", υποθέτουμε ότι πρόκειται για Σλαβομακεδόνες.

Στην ουρά για την απόκτηση της Βουλγαρικής υπηκοότητας, περιμένουν 30.000 άνθρωποι από τη FYROM κυρίως, αλλά και από τη Μολδαβία, την Ουκρανία κ.λ.π.

Η εφημερίδα STANDARD της Βουλγαρίας τώρα, γράφει:

Bulgaria Grants Citizenship to Americans and Canadians
USA and Canadian nationals will be granted Bulgarian citizenship for donations, told The Standart Minister of Diaspora Bozhidar Dimitrov. The donors have become Bulgarian citizens right away thanks to amendment to the law which grants citizenship to anyone who made a donation to a cultural institution worth at least 100,000 euro.


Άλλο ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα είναι αυτό του presseurope, το οποίο έχει τον χαρακτηριστικότατο τίτλο ¨"EU’s backdoor thrown open" (η πίσω πόρτα της Ευρώπης, είναι ορθάνοιχτη).

"Millions of Turks, Serbs, Moldovans, Ukrainians and Macedonians could soon be European citizens, thanks to some fancy footwork by new member states !"

Εκατομμύρια Τούρκοι, Σέρβοι, Μολδαβοί, Οθκρανοί και Σκοπιανοί, σύντομα θα μπορούν να είναι πολίτες της Ε.Ε. δηλαδή.


...

Εκτιμούμε ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, ειδικά για τη χώρα μας, η οποία πρέπει να χαράξει τη δική της στρατηγική και να το θέσει άμεσα στους εταίρους μας στην Ε.Ε.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι.
taxalia.blogspot.com /vp/20.8.2010

2 σχόλια:

  1. Ο Παπατζής και οι συνένοχοί του πρέπει να δικαστούν για διπλή γενοκτονία: των Σέρβων με ραδιενεργά όπλα και των Ελλήνων με εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";